in

Elveszített győzelem

121105foci

121105fociKellemes napos időben várhatta a körülbelül 250 fős közönség a kondorosi és a szarvasi csapat összecsapását.

Az első félidőben a Szarvas erősebben kezdett, jobban, kapura törőbben támadtunk. Az első nagy helyzetet Furár Robi alakította ki, szabadrúgása a lécet találta el. A hazaiak már-már durván játszottak, többször előkerült a sárgalap is. Azután a 34. percben Filyó passzát követően Klimaj szépen a kapuba gurított. Mindkét csapatról elmondható volt, hogy nagyon küzdöttek minden labdaszerzésért.

A második félidőben a Kondoros aktívabban kezdett, több helyzetet is kialakított.

De a 70.percben ismét a mieink voltak eredményesek Klimaj lövése visszajött egy védőről, de jókor érkezett Medvegy és a jobb sarokba talált. Már kezdtünk megnyugodni, szinte a „zsebünkben” éreztük a győzelmet, amikor egy a kapunk előtti kavarodás után a Kondorosiak csatára betalált. Még fel sem ocsúdtunk, amikor két perc múlva kaptuk a másodikat. Ezután több nagy helyzetünk is kimaradt, majd egy Medveggyel szembeni szabálytalanság miatt kiállították Vajgelt. Ezután már semmi változás nem történt az eredményben, egy ponttal térhetett haza a csapatunk.

Sajnos nem sikerült nyerni, de a fiúk ezen forduló után is a tabella élén állnak.

Szarvas: Kiri — Benczúr, Pákozdi, Murvai, Filyó T., László, Furár, Csellár, Medvegy, Klimaj, Nagy R. (Kiszel). Edző: Rétes Pál.

Somogyi János: — Egy félidőnyi előnyt adtunk a szarvasi csapatnak, null—kettő után viszont nagy tartásról tettünk tanúbizonyságot. Igazságos döntetlen.

Rétes Pál: — Magabiztos vezetésünk tudatában túlságosan megnyugodtunk és egy ötperces rövidzárlat miatt meg kell elégednünk a döntetlennel.

Vélemény, hozzászólás?

121105kezi

Szűk félórán át meleg volt a „pite”

A Vajda Péter Evangélikus Gimnáziumban a 2013-2014-es tanévben induló képzések a 8. osztályt végzett tanulók számára