in

Nőnapi mulatságok

130309mozgkorl

130309mozgkorlCsütörtökön tartotta nőnapi összejövetelét a Rákóczi utcai ebédlőben a Mozgáskorlátozottak Szarvasi Egyesülete. A terem teljesen megtelt -főként- nőkkel. Köteles József egy csokor virággal köszöntötte az egyesület nőtagjait, amit Gombárné Bata Mária elnöknek adott át keresztül. A köszöntők sorában országgyűlési képviselőnk, Dankó Béla volt a következő, aki egy mikrofonnal a kezében állt a táncra fenntartott tér közepére, a zenekar elé, mintha egy énekes meglepetéssel készült volna, de nem, szóban fejezte ki a tiszteletét a hölgyeket.

Polgármesterünk, Babák Mihály, aki feleségével, Marikával érkezett az eseményre, köszöntőjében elmesélte, hogy otthon azért mindig az övé az utolsó szó, nem mintha máshol nem így lenne, azzal a különbséggel, hogy otthon ez így hangzik, “igen, igazad van, drágám”. A hölgyek üdvözlése után országgyűlési képviselőink egy-egy bonbont, ill. tábla csokit adtak át az ünnepelteknek.

Országgyűlési képviselőink beszédei után a vacsora következett, majd valószínűleg nem véletlenül hagytak akkora táncteret, zenés mulatsággal és tombolahúzással folytatódott.

Vélemény, hozzászólás?

130310harsliget

Névtáblaavató ünnepély a Hársliget Óvodában

130310foci

Győzelemmel felérő x a testvérek csatájában