Connect with us

Oktatás

Szülők pedagógusnapi köszöntője

Székelyes tanárok köszöntése
Székelyes tanárok köszöntése

A szarvasi Székely Mihály Intézmény Szakképző Iskolájában a Szülői Szervezet hagyomány szerint ez évben is megrendezte a Pedagógusnapi ünnepséget.

Egy ilyen rendezvény lehetne akár gesztus értékű, de ebben az iskolában azonban jóval többről van szó. A Szülői Szervezet egész tanévben aktív támogatója az intézmény pedagógiai munkájának. Az együttműködés lehetővé teszi a folyamatos információcserét, a szülők segítségnyújtását a rendezvényeken, szakmai programokon, a vizsgák háttér-lebonyolításában.

A szülők Pedagógusnapi köszöntőjét a Szülői Szervezet titkára, Körösfalvi Lászlóné meghatottan tolmácsolta az iskola dolgozói felé. Kiemelte az együttműködésben annak a szülői támogató hozzáállásnak a szükségességét és jelentőségét, amellyel a fiatalok nevelését, oktatását, szakmaszerzését segítik elő. Annak pedig a szülők örülnek igazán, ha gyermekük eredményesen teljesít, jól veszi az akadályokat a felnőtté válás felé.

A 9. évfolyamos diákok verssel, énekkel köszöntötték tanáraikat és az iskola összes dolgozóját. Az ünnepség meglepetés műsora valóban pedagógiai siker: az elmúlt napokban a gyulai EDÜ-n kiválóan szereplő diákok, Rostás Pál 2/12.P és Kovács Zsuzsanna 1/13.E évfolyamos tanulók mutatták be a versenyszámaikat. A pedagógusok számára a legnagyobb elismerés a munkájuk gyümölcsét élvezni. Márpedig ebben a tanévben nagyon sok szép eredmény született, amelyek nemcsak a Pedagógusnapot tették örömtelivé.

Kohut Andrásné intézményvezető kiemelte az iskola nevelőtestületének tehetséggondozó munkáját, elismeréssel szólt a felkészítő munkáról, a szakmatanulás mellett a diákok művészeti és egyéb területen történő mentorállásáról.

A Pedagógusnapi ünnepség a szülők saját kezűleg készített ajándéka átadása után, szintén saját készítésű, finom sütemények elfogyasztása mellett jó hangulatú beszélgetéssel folytatódott.

Bakulya Anna gyak.okt. vez.

 

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Népszerű

Lezajlott az írásbeli érettségi, megkezdődtek a szakmai vizsgák a Székelyben

Oktatás

Egyelőre csendes a Székely "boltja" (Fotó: Babák Zoltán) Egyelőre csendes a Székely "boltja" (Fotó: Babák Zoltán)

Hogyan zajlik a rendkívüli év zárása a Székelyben?

Oktatás

Megyei döntőben a Székely futsal labdarúgó csapata

Oktatás

Tanévnyitó és pályaavató a Székelyben

Oktatás

A rovatot támogatja:

Archívum

Kategóriák

Friss

Hirdetés

Connect