in , ,

Ígéretes futtball-tehetségek Szarvason

A Magyar Labdarúgó Szövetség Bozsik-programjának keretében a megye különböző településeiről érkezett, 2001-es születésű fiúk futballtábora zajlik a héten Szarvason.

– A tábor célja, hogy kiválasszuk azokat a gyerekeket, akik a legígéretesebb tehetségek. A négy nap alatt hat foglalkozást tartunk. Figyeljük a fiatalok technikai tudását, taktikai érettségét, állóképességét – avatott be a részletekbe Belvon Attila, a Bozsik-program Békés megyei szakmai igazgatója. Munkáját a tábor során Marik László, Jakab Péter, Kiss János és Paulik János segíti. Az MLSZ képviseletében Tajti József látogatta meg a táborozókat.

Belvon Attila elmondta: a negyven résztvevő között nagyon sok a tehetség, akikben a sport iránti alázat is megvan. A tábor legjobbjai számára most a megyei utánpótlás-válogatott lehet a cél.

A résztvevők között természetesen szarvasi ígéretes focitehetségek is vannak. Közéjük tartozik Zvara Levente is, akit természetesen az elmaradhatatlan focilabdával együtt kaptunk lencsevégre. Levente egyébként Békéscsabán futballozik.

Vélemény, hozzászólás?

Miska bácsi számára ma is a föld a legfontosabb

Az asztalok egy része már a helyére került