in ,

Ennél már csak jobb jöhet

A Deák Ferenc utca teljes szélességében lezárva

Ezen a héten jön a szarvasi közlekedés eddigi, és talán a vároközpont-rahab egészének legnehezebb időszaka. Hétfő reggeltől le van zárva a Deák Ferenc utca a Vasút utcától a Szabadságig teljes szélességében. A nehézség a város északnyugati részében élők számára fokozott kényelmetlenséggel jár. A Zöldpázsitról Budapest felé a legrövidebb út a Béke utcán keresztül vezet, ami nem is lenne baj, ha a Lengyel-palotánál levő lámpa kicsit hosszabb ideig engedné ki a főutcára az autósokat. Szerencsére csak a kijutás problémás, a hazajutás nem kíván ekkora kerülőt. A Szabadság utca felől a Vajda még mindig járható a Vasút fele.

Vigasztaljon mindannyiunkat, hogy csak ez az állapot csak ezen a héten fog tartani. Ezt kérdésünkre megerősítette Tóth Sándor projekmenedzser is. A munkák állásával kapcsolatban 29-én, csütörtökön, 17 órától lakossági fórumot tartanak.

Az évnyitók közeledtével szorít a Kossuth utca ügye is. A közoktatási intézmények megközelíthetőségéről ma 11:30-kor sajtótájékoztatót tartanak a hivatal illetékesei, amit a lehető leghamarabb továbbítunk az olvasók felé.

Vélemény, hozzászólás?

Szép gólokkal nyert a Hunyadi

Új magyar musical születik Szarvason