in , ,

Szép gólokkal nyert a Hunyadi

Lovas Attila első gólja

Ugrai Sándor 23. percben lőtt góljával és egy vendégtalálattal 1:1-gyel vonultak szünetre a Békésszentandrási HMSE és a Kétegyházi SE labdarúgói.

A második félidő 17. percében Ugrai jobb szélről középre, a kapu elé érkező beadásába az érkező Lova Attilának “csak” a lábát kellett az útjába tolnia, ezzel megszerezve a második hazai gólt, 2:1.

15 perc múlva ismét Ugraitól indult az akció, aki most a bal oldalon a második vonalban szedett össze egy labdát. Felnézett, és látta, hogy Rácz Rajmund előtt nyitott folyosó van a kapuig. Rácz hidegvérrel gurított el a kijövő kapus mellett a labdát, ezzel 3:1-re módosítva az állást.

A 30. perc környékén ismét Lovast indították egy labdával, de a kapujából kifutó kétegyházi kapus tisztázott. Volna, ha nem a saját emberét találja el felszabadító lövésével, akiről a labda ismét a szentandrási támadó elé került, akinek ismét nem volt más dolga, mint a hálóba gurítani. 4:1.

A mérkőzés talán legszebb gólja mégis ellenünk született a 90. percben. Kolimár Dávid jobbról a bal felsőbe lőtt hatalmasat. A kapusunknak esélye sem volt arra, hogy beavatkozzon.

A végeredmény így 4:2 lett egy egészen jó mérkőzésen, aminek az élvezeti értékét a vendégek edzője rontotta csak, aki mindenen áthatoló hangjával folyamatosan a játékvezető figyelmét szerette volna felhívni valamilyen szabálytalanságra. Aztán szerencsére a hunyadis gólok beléfojtották a folyamatos “Sporíííí! Sporíííí!” üvöltéseket, így a meccs vége élvezhetővé vált ismét.

Hunyadi: Lantos Zoltán, Csatai Dávid, Kovács Norbert, Borgulya János, Rusz Zoltán, Kiss László, Rácz Attila (52′ Balogh Martin), Kiss Tibor, Rácz Rajmund (78′ Bagi László), Lovas Attila, Ugrai Sándor (78′ Koppányi Péter)

Nem kapott játéklehetőséget: Petrás Bence

Kispad: Pisont András

Vélemény, hozzászólás?

Lerepül a hülye fejetek, bazmeg!

Ennél már csak jobb jöhet