Connect with us

Szarvas

Szociális munkásokat köszöntöttek Szarvason

Közmunkások köszöntése

A Körös-szögi Kistérség Szociális és Gyermekjóléti Intézménye meghitt, vidám ünnepségre várta dolgozóit november 22-én, a szociális munka napja alkalmából.

A rendezvényre több mint száz dolgozót hívtak meg, elsősorban azokat, akik hosszú idő óta tevékenykednek szociális területen a kistérség településein. A résztvevőket elsőként Kovácsné Molnár Katalin, az intézmény igazgatója, egyben a szervező Kortalanul Alapítvány elnöke köszöntötte. Őt követően az alapítvány kuratóriumának tagjai is egy-egy rövid gondolattal kedveskedtek a dolgozóknak. Dankó Béla országgyűlési képviselő levélben küldte el köszöntő szavait.

Az est első meglepetéseként a Békésszentandrási Népdalkör tagjai énekeltek el egy rövid dalcsokrot. A jó hangulathoz a finom vacsora is hozzájárult. A Kortalanul Alapítvány támogatásának köszönhetően töltött káposzta került az asztalokra. Az ételt a Szarvasi Gyermekélelmezési Nonprofit Kft. felajánlásként, azaz ingyen főzte meg.

Az éjszakába nyúló rendezvény keretében tombolasorsolás, vetélkedők, csapatjátékok segítették azt, hogy a szociális területen dolgozó, lelkileg igencsak megterhelő munkát végző emberek egy kicsit lazítani tudjanak.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Népszerű

Nagy Róbert , Lakatos Viktória, Lévai Attila (Fotó: Babák Zoltán) Nagy Róbert , Lakatos Viktória, Lévai Attila (Fotó: Babák Zoltán)

A szeretet arcai versben, prózában és dalban

Színház

Bohóc szórakoztatja a Szarvasi Vízi Színház közönségét (Fotó: Babák Zoltán) Bohóc szórakoztatja a Szarvasi Vízi Színház közönségét (Fotó: Babák Zoltán)

Csodálatos cirkusz

Színház

Pályázat a felsőoktatásban tanulmányaikat kezdő szarvasi fiatalok anyagi támogatására

Közérdekű

A szakorvosi rendelők bejárata (Fotó: Babák Zoltán) A szakorvosi rendelők bejárata (Fotó: Babák Zoltán)

Tájékoztató a szakrendelésekről – 2020. május 15.

Egészségügy

A rovatot támogatja:

Hirdetés

Archívum

2013. november
h k s c p s v
« okt   dec »
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930  

Kategóriák

Friss

Connect