in ,

Szociális munkásokat köszöntöttek Szarvason

Közmunkások köszöntése

A Körös-szögi Kistérség Szociális és Gyermekjóléti Intézménye meghitt, vidám ünnepségre várta dolgozóit november 22-én, a szociális munka napja alkalmából.

A rendezvényre több mint száz dolgozót hívtak meg, elsősorban azokat, akik hosszú idő óta tevékenykednek szociális területen a kistérség településein. A résztvevőket elsőként Kovácsné Molnár Katalin, az intézmény igazgatója, egyben a szervező Kortalanul Alapítvány elnöke köszöntötte. Őt követően az alapítvány kuratóriumának tagjai is egy-egy rövid gondolattal kedveskedtek a dolgozóknak. Dankó Béla országgyűlési képviselő levélben küldte el köszöntő szavait.

Az est első meglepetéseként a Békésszentandrási Népdalkör tagjai énekeltek el egy rövid dalcsokrot. A jó hangulathoz a finom vacsora is hozzájárult. A Kortalanul Alapítvány támogatásának köszönhetően töltött káposzta került az asztalokra. Az ételt a Szarvasi Gyermekélelmezési Nonprofit Kft. felajánlásként, azaz ingyen főzte meg.

Az éjszakába nyúló rendezvény keretében tombolasorsolás, vetélkedők, csapatjátékok segítették azt, hogy a szociális területen dolgozó, lelkileg igencsak megterhelő munkát végző emberek egy kicsit lazítani tudjanak.

Vélemény, hozzászólás?

Műsoros tanyázás a csabacsűdi szlovákoknál

Szentandrási iskolakert: ültetik a gyümölcsfákat, őrlik a paprikát