in , ,

Pontot mentettek Labát Petrának köszönhetően

Újabb megyei rangadón, újabb döntetlen a szarvasi NB II-es női kézilabda-csapat termése. Barna Károly együttese ezúttal a Csorvással osztozott meg a pontokon, és változatlanul veretlenül menetel. Szombaton a második helyezett vásárhelyi gárda látogat az Alkotmány utcai sportcsarnokba, amelyet le kellene győzni a bajnoki címért folyó versenyben maradásért.

Csorvás SK–Szarvasi NKK 22–22 (12–11)

Békéscsaba, 100 néző. V.: Medvegy, Rózsahegyi. Szarvas: LABÁT – Ábrahám 1, RADNÓTI 2, Zelei 5 (3), HAJDU 5, Gábor 6 (3), Buzási. Csere: Juhos (kapus), Szuhaj 3, Kondacs, Tóth, Bagi, Zubor, Krizsán, Juhos, Kovács, Győri. Edző: Barna Károly. A Csorvás legjobb góldobói: Nagy 5, Sajben 5, Major 5, Bíró 4.

A csorvásiak játéka nem volt ismeretlen a szarvasi lányok számára, hiszen a bajnoki rajt előtt edzőmeccset is vívott egymással a két gárda. Ennek megfelelő készültek a fontos bajnokira, a pályán még sem tudták megvalósítani a gyakorolt elemeket. Kemény védekezés folyt mindkét részről, az első félidőben fej-fej mellett haladt a két együttes.

Szünet után a szarvasiak gyorsan átvették a vezetést. Labát Petra remekül védett, Hajdu Andi pedig a hasznos védőmunka mellett a támadójátékból is főszerepet vállalt. Találatai nagyban hozzájárultak ahhoz, hogy a meccs hajrájára háromgólos vendégvezetést mutatott az eredményjelző. Sajnos ez sem volt elég, mert a lelkes csorvásiak visszajöttek a meccsbe. Az 56. percben Barna Károly időt kért, de a támadásban elkövetett hibákat rendre megbüntette az ellenfél. Az izgalmakra jellemző, hogy a végeredmény már két és perccel a lefújás előtt kialakult. Ettől kezdve egyik fél sem tudott kapuba találni, pedig a hazaiak 5 másodperccel a vége előtt még hétméterest is dobhattak, amit a mezőny legjobbjának bizonyuló Labát Petra hárított.

Barna Károly: – Ha mindent egybevetünk a döntetlen igazságos, ezzel az eredménnyel mégis inkább a csorvásiak lehetnek elégedettek, hiszen mi a ma mutatott játéknál lényegesen többet tudunk, de túlságosan enerváltak voltunk.

Nem vásárolhatott hitelre, ezért hangoskodni kezdett

A Jobbik szerint javult a városmarketing