in

Földesi Zoltán és Rejtő József ünnepi jókívánságai

Tisztelt Olvasók!

Kedves Hölgyeim és Uraim!

Advent van, vasárnap meggyújtjuk a negyedik gyertyát a koszorún, néhány nap múlva szeretetteljes meghittségben együtt ünnepel minden család. Megcsendesül az ország, a világ, és szűkebb környezetünk, s mi magunk is. Számot vetünk az elmúlt év történéseivel, miként hatott ránk a külvilág s mit tettünk mi magunk azért, hogy jobban éljünk, s azt is számba vesszük talán mit tettek velünk, azok, akik befolyásolják életünket.

Gondoljunk azokra is, akik nem lehetnek már velünk, mert sajnos az idén is voltak veszteségeink, és mindünknek vannak szeretteink, akik sok éve hiányoznak.

2013 sem volt könnyű év, mint, ahogy minden évnek megvannak a maga szépségei, és gyötrelmei. Vannak dolgok, amikért mi is felelősek vagyunk s vannak, amik kivédhetetlenek.

Azért higgyük el a mi döntéseinken múlnak döntően a dolgok, s a jövő év a felelős döntések éve lesz! Azt akarjuk e továbbra is, ami most ebben az országban folyik, vagy fordítunk egy nagyot, döntenünk kell.

Férfi társaim számára bizonyosan nagyon várt eseményt is hoz az újév, hisz labdarúgó VB lesz, sajnos megint a magyarok nélkül.

Most azonban a Karácsonyra készülünk, amit nagyon vár már minden gyermek.

Kívánom, hogy legyen, szeret teljes az ünnep mindenki családjában.

Az újesztendőre kívánok, mindenek előtt, jó egészséget, hitet, reményt, szeretet, egymás iránti türelmet, belátást, és szerencsét.

Figyeljünk egymásra, kérjünk, s ha kell, adjunk segítséget a rászorulóknak.

Megköszönve a város polgárainak ez évi, együttműködését, jövőre is tudjunk együtt örülni közös, és egyéni sikereinknek- Boldog Új Évet Kívánok minden kedves olvasónak, és szeretteiknek.

Földesi Zoltán

önkormányzati képviselő

az MSZP városi elnöke

A betlehemi lángból gyújtották meg a harmadik gyertyát

Divat és stílus