Connect with us

Szarvas

Itt a karácsony

Babák Mihály és Seidl Ambrus

Vasárnap meggyújtották a negyedik gyertyát is a város közös adventi koszorúján. Ezúttal nem a Szent Klára római katolikus templom sarkán felállított jászol előtt került sor az eseményre, hanem bent a templomban. Rubold Ödön, a Cervinus Teátrum művészének verse és Seidl Ambrus, a Szent Klára római katolikus templom plébánosának köszöntője után Babák Mihály, Szarvas polgármestere segített az atyának meggyújtani a negyedik gyertyát.

Az ünnepi alkalmon a Chován Kálmán Művészeti Alapiskola harmonikásai szolgáltak. Iváncsó József vezetésével a Jingle Bell Rock, a Holly Jolly Christmas, az A kis Jézus megszületett és a Rudolph the red nosed reindeer című karácsonyi dalokat adták elő.

Polgármesterünk ezúttal egy apró karácsonyi ajándékkal készült a szarvasiaknak. A kijáratnál kétféle szarvasi képeslapot ajándékozott a távozóknak, akik többsége a Zenepavilonhoz ment, ahol a harmonikások a Jingle Bell Rock és a Holly Jolly Christmas című dalokat még egyszer előadták.

Ég a negyedik gyertya. Itt a karácsony. Minden olvasónknak boldog karácsonyt kívánnak a newjság munkatársai, Lipták Judit és Babák Zoltán.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Népszerű

Kiss Imre plébános megáldja a Szent Klára templom orgonáját (Fotó: Babák Zoltán) Kiss Imre plébános megáldja a Szent Klára templom orgonáját (Fotó: Babák Zoltán)

Megújult a Szent Klára templom orgonája

Koncert

Bohóc szórakoztatja a Szarvasi Vízi Színház közönségét (Fotó: Babák Zoltán) Bohóc szórakoztatja a Szarvasi Vízi Színház közönségét (Fotó: Babák Zoltán)

Csodálatos cirkusz

Színház

A szakorvosi rendelők bejárata (Fotó: Babák Zoltán) A szakorvosi rendelők bejárata (Fotó: Babák Zoltán)

Tájékoztató a szakrendelésekről – 2020. május 15.

Egészségügy

Kós Benedek, Nyerges Áron, Nyerges Attila és Opavszky Márk (Fotó: Hegedűs Éva) Kós Benedek, Nyerges Áron, Nyerges Attila és Opavszky Márk (Fotó: Hegedűs Éva)

Nincs megállás a kajakosoknál a koronavírus ellenére sem

Sport

A rovatot támogatja:

Archívum

2013. december
h k s c p s v
« nov   jan »
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031  

Kategóriák

Friss

Hirdetés

Connect