in ,

Itt a karácsony

Babák Mihály és Seidl Ambrus

Vasárnap meggyújtották a negyedik gyertyát is a város közös adventi koszorúján. Ezúttal nem a Szent Klára római katolikus templom sarkán felállított jászol előtt került sor az eseményre, hanem bent a templomban. Rubold Ödön, a Cervinus Teátrum művészének verse és Seidl Ambrus, a Szent Klára római katolikus templom plébánosának köszöntője után Babák Mihály, Szarvas polgármestere segített az atyának meggyújtani a negyedik gyertyát.

Az ünnepi alkalmon a Chován Kálmán Művészeti Alapiskola harmonikásai szolgáltak. Iváncsó József vezetésével a Jingle Bell Rock, a Holly Jolly Christmas, az A kis Jézus megszületett és a Rudolph the red nosed reindeer című karácsonyi dalokat adták elő.

Polgármesterünk ezúttal egy apró karácsonyi ajándékkal készült a szarvasiaknak. A kijáratnál kétféle szarvasi képeslapot ajándékozott a távozóknak, akik többsége a Zenepavilonhoz ment, ahol a harmonikások a Jingle Bell Rock és a Holly Jolly Christmas című dalokat még egyszer előadták.

Ég a negyedik gyertya. Itt a karácsony. Minden olvasónknak boldog karácsonyt kívánnak a newjság munkatársai, Lipták Judit és Babák Zoltán.

Vélemény, hozzászólás?

Körmendi Erzsébet: ha csak száz embernek tudjuk szebbé tenni a karácsonyt, az is öröm számunkra

Chovános karácsony