in ,

Angyali üdvözlet

Az angyalok köztünk vannak

Boldog új élet mindenkinek! A téli szünet és az ünnepek után újult erővel vágunk neki az új évnek. Legalábbis így kellene. Lehet, hogy ez a korral jár, mert évről évre azt tapasztalom, hogy egyre nehezebb a visszarázódás a karácsonyi ünnepkör után.

Mégis, várnak az új kihívások és feltartóztathatatlanul sorakoznak a tennivalók. Éppen ezért született meg az a döntés, hogy több év után búcsút mondok. Eljött a befelé fordulás ideje, és nincs bennem semmi rossz érzés ezzel kapcsolatban. Életünk során, mint a szinusz ritmus úgy váltakoznak a kifelé forduló és befelé forduló életszakaszok. És én most éppen egy ilyen fordulóponthoz érkeztem. S hogy miként lesz azután, azt csak az Isten tudja…

Visszatekintve az elmúlt évekre oly sok élmény ért a blog vezetése közben, mindenféleképpen tanulságos és hasznos, és ezért hálával tartozom mindenkinek, aki olvasott, aki megosztotta velem a véleményét. Köszönöm az együtt gondolkodást, a dolgok megvitatását. Köszönöm.

Kívánom mindenkinek a legjobbat, őszintén és tiszta szívvel. Kívánom, hogy mindenki haladjon élete útján úgy, hogy napról napra több és jobb ember legyen. Kívánom, hogy mindenki szívébe költözzön megértés, jóindulat, szeretet és elfogadás. Az angyalok még valahol itt vannak a közelünkben, talán még nem késő hozzájuk fordulni ezzel a kéréssel.

És még egyszer: köszönöm.

Vége.

Nóra

Vélemény, hozzászólás?

Az új gyermekorvos első látásra beleszeretett Békésszentandrásba

Hajdani sportolókat köszöntöttek