in , , , ,

Babák Mihály sokat, Dankó Béla keveset beszélt

Dankó Béla és Babák Mihály

Az országgyűlés honlapján közzétett adatok szerint 2013-ban is Babák Mihály, Szarvas polgármestere volt a legaktívabb a Békés megyei képviselők közül a parlamentben. Összesen 101 alkalommal mondta el véleményét. Választókerületünk képviselője, Dankó Béla viszont mindössze 5-ször szólalt fel az év során.

A parlamentben a 363 képviselő közül a legtöbbször (253) dr. Fónagy János, a Fidesz képviselője szólalt fel. Ami viszont a felszólalások időtartamát illeti, abban dr. Staudt Gábor, a Jobbik képviselője lett a „bajnok”. Ő 244 alkalommal összesen valamivel több, mint 27 órán át fejtette ki véleményét különböző kérdésekben.

Babák Mihály az említett 101 felszólalás során (ami a parlamenti listán a 18. helyre volt elegendő) összesen 7 óra 8 percig tartotta magánál a mikrofont. Dankó Béla 5 alkalommal szólalt meg, összesen 6 perc 8 másodpercet beszélt.

Arról, hogy ki mikor és milyen témában szólalt fel, az országgyűlés honlapján (www.parlament.hu), a Napló „Felszólalások keresése” almenüben tájékozódhatnak.

Vélemény, hozzászólás?

Hajdani sportolókat köszöntöttek

Eredményes évet zárt a csabacsűdi önkormányzat