in ,

Környezettudatosan a jövőért

A Körös-szögi Nonprofit Kft. a helyi környezettudatosság elterjesztését szolgáló kampányt hirdetett, amiben a szelektív hulladékgyűjtés fontosságára szerették volna felhívni a gyerekek figyelmét. Rajz és fotó, valamint videó kategóriában várták a pályaműveket, amik érkeztek is szép számmal. Hamzáné Szécsi Ágnes, a Körös-szögi Nonprofit Kft. vezetője Dombovári Zitát hívta segítségül az értékeléshez.

A hét elején a Cervinus Teátrum Margócsy termében hirdettek eredményt, ahol kiderült, hogy a rajz és fotó kategóriában az első helyezett lett Péntek Ágnes Teodóra lett, aki egy Budapest típusú 26-os kerékpárral mehetett haza. Másodikként Harmati Lilla végzett. A harmadik helyet megosztva Nyerges Adél és Gerhát Olivér kapta. Mindannyian benkás diákok. Különdíjasok lettek: Kiss Lili, valamint Vozár Gréta, Kasik Panna, Karai Anett közös alkotása. Ők mindannyian a Szlovákba járnak.

Video kategóriában kerékpárt ért Haluska Mirabell és Istenes Gábor közös filmje, amiben egy környezettudatos családon keresztül nyúlt a témához a két szlovákos diák.

Vélemény, hozzászólás?

Dr. Tanka Endre gazdatanácsok megalakítására biztatott

Hulladékgyűjtő szigeteket alakítanak ki Csabacsűdön