Connect with us

Oktatás

Közeledik a vizsgaidőszak a Chovánban

Balczó Balázs, Frankó Tamás, Iváncsó József és Poljovka Domicián

Negyedik, egyben utolsó bérletes előadását tartotta a Chován Kálámán Művészeti Alapiskola, ami egyben a vizsgaidőszak közeledtét is jelzi. A műsorban többnyire egyéni produkciókkal léptek fel az iskola növendékei, de néhány csoport, pl. a hegedűegyüttes vagy Iváncsó József legjobb harmonikásai is a közönség elé álltak vagy ültek. A műsorban fellépett Sinka Dominik, a hegedűegyüttes, Péntek Albert, Mester Dóra, Bencze Igor, Cziglédszky Samu, Ábrahám Rella, Péntek Teodóra, Himer Tünde, Lestyán Hanna, Bencze Lili, Bohák Norbert, Mag Marcell, Medvegy Péter, Závogyán Zsófia, Halász Gergely, Kósa Judit, Vas Vendel, Szűcs Attila, Adamik Krisztián, Halász Gergely, Balczó Balázs, Frankó Tamás, Poljovka Domicián.

A műsort Brachna Irán vezette, aki büszkén tájékoztatta a közönséget, hogy a héten milyen fellépésekre, versenyekre mennek a chovános növendékek. A műsorban elsőként fellépő Sinka Dominik Debrecenbe szolfézsdöntőre, a vonósnégyes és a harmonika együttes Gyulára, egy kamarazenekari fesztiválra megy, de a harmonikásoknak még nincs vége a hétnek, mert vasárnap Budapesten is fellépnek az országos harmonikagálán. Ők korábban nívódíjasok lettek az országos versenyen, amivel kivívták a jogot a hétvégi szereplésre.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Népszerű

Bohóc szórakoztatja a Szarvasi Vízi Színház közönségét (Fotó: Babák Zoltán) Bohóc szórakoztatja a Szarvasi Vízi Színház közönségét (Fotó: Babák Zoltán)

Csodálatos cirkusz

Színház

A szakorvosi rendelők bejárata (Fotó: Babák Zoltán) A szakorvosi rendelők bejárata (Fotó: Babák Zoltán)

Tájékoztató a szakrendelésekről – 2020. május 15.

Egészségügy

Körösparti Ágnes (Fotó: Hegedűs Éva) Körösparti Ágnes (Fotó: Hegedűs Éva)

Még soha nem volt ilyen egyszerű művészeti iskolásnak lenni

Oktatás

Kós Benedek, Nyerges Áron, Nyerges Attila és Opavszky Márk (Fotó: Hegedűs Éva) Kós Benedek, Nyerges Áron, Nyerges Attila és Opavszky Márk (Fotó: Hegedűs Éva)

Nincs megállás a kajakosoknál a koronavírus ellenére sem

Sport

A rovatot támogatja:

Archívum

Kategóriák

Friss

Hirdetés

Connect