in , , ,

Orbán Viktor: ami történt áprilisban, az nem baleset volt

Orbán Viktor

Orbán Viktor miniszterelnök szarvasi programját a méhészegyesületben kezdte ma délután, majd a Polgármesteri Hivatal előtt kampányolt, ahol a választásokon való részvételre, és természetesen a Fidesz-listára való szavazásra buzdított, hogy a lista nyolcadik helyén álló Erdős Norbert is Brüsszelben folytathassa a politizálást.

– Úgy hívják ezt a műfajt, ami most itt van, ilyen modern nyelven, hogy flash mob – mondta Orbán Viktor, amivel nagy tetszést aratott az összegyűltek előtt.

– Ha már egyszer legyőztük őket, és csak ilyen kicsi idő telt el, az erőviszonyok nem igen módosulhattak, miért ne győznék le őket még egyszer, úgyhogy én azt mondom, még egy szöget verjük be, hogy aztán majd ősszel beüthetnénk a harmadikat. Most túl azon, hogy győzni jó dolog, az is fontos, hogy világossá tegyük az ellenfeleink számára azt, hogy ami történt áprilisban, az nem baleset volt, hanem arról van szó, hogy lezárult egy korszak.

– Akik itthon nem tudták a magyar kormányt a munkájában megakadályozni, azok kint próbáltak meg elgáncsolni minket. Nagyon szépen kérem önöket, ne olyan embereket küldjünk Brüsszelbe, akik ott kint nem a haza javára, hanem a magyar kormány ellen dolgoznak. Küldjünk olyan embereket, akik segítenek kiállni Magyarországért. És itt van egyből egy remek jelöltünk, Erdős Norbi képviselőtársunk – mondta Orbán Viktor.

– Hajrá Magyarország, hajrá magyarok! Fel az újabb győzelemre! – fejezte be a flash mobot Orbán Viktor.

Az azt követő sajtótájékoztatón a kampány- és politika-rezisztens Békés megyeieknek is volt egy üzenete, mikor szóba hozta az M44-es ügyét is.

– A békésieknek igazuk van abban, hogy most már igazán rajtuk van a sor… a 44-es utat már nagyon sokan és nagyon sokszor megígérték, mi is azok közé tartozunk, akik vállaltuk, hogy ezt meg fogjuk építeni… nem lesz egyszerű pénzt összeszedni rá, mert az európai uniós forrásokból úgy tűnik most, hogy erre nem, vagy csak nagyon kevés jut, tehát magyar költségvetési forrásokból kell ezt megoldani, de megnyugtattam a polgármestereket, hogy ha törik, ha szakad a 44-es út építése hamarosan megkezdődik.

Vélemény, hozzászólás?

Dombvári Bence és Bodonyi Dóra is a közéfutamokba evezte magát a szegedi világkupán

Egy napra elhagytuk az osztálytermet