in , ,

Szép kampányzáró: reményekkel tele várja a voksolást az MSZP

Földesi Zoltán és Demeter Márta

– Kampányfinisbe érkeztünk, négy nap van az önkormányzati választásokig – kezdte Földesi Zoltán keddi, az MSZP 25. születésnapján tartott sajtótájékoztatóját. Erre az alkalomra Demeter Mártát, a párt országgyűlési képviselőjét, egyben biztonságpolitikusa hívta meg a párt főhadiszállására, majd a Fő téren tartott lakossági találkozóra. Ha egyszer a szarvasi MSZP elnöke felhagy a politizálással, akkor születésnapi partikat kellene szerveznie meglepetésvendéggel.

Demeter Márta jó esélyt lát arra, hogy az MSZP jól szerepeljen vasárnap, még azt is megkockáztatta, hogy Földesi Zoltánt polgármesterként köszöntheti legközelebb.

– Én nagyon optimistán úgy látom, hogy van realitása, hogy jó eredményeket érjünk el. Nagy büszkeség, hogy tényleg mindenki ilyen óriási erőfeszítéssel dolgozik a kampányon. Én azt gondolom, hogy október 13-ától is rengeteg dolga lesz az új szocialista vezetésű önkormányzatnak, és Földesi Zoltánnak, mint polgármesternek – mondta a Demeter Márta, és ebben szemmel láthatóan nagyobb volt a hite, mint a mellette ülő jelöltnek. Beszélt arról, hogy hány gyermek él élhetetlen körülmények között, a nyugdíjasok kényszerű csekkbefizetés vagy parizervásárlás körüli dilemmáiról, az érdekvédelmi szervezetek erősítéséről, a munkahelyteremtés hiányosságairól, amire a szocialisták tudják a választ.

Földesi Zoltán reméli, hogy a vasárnapi eredményhirdetés után valóban lesz okuk a koccintásra, ha nem is a polgármestersége, de a tisztes helytállás okán. Bemutatta azokat a csatába induló képviselőket, akik jelen tudtak lenni az eseményen: Králikné Molnár Annát (8. vk.), Pigler Istvánnét (5. vk.), Kozák Imrénét (6. vk.), Ruzicska Andort (2. vk.), Urbán Lászlónét (4. vk.), Pusztai Jánost (3. vk.), valamint távollétében Rejtő Józsefet, aki a 7. választókörzetben indul.

Azt gondolja, hogy a csapata felkészülten, tettre készen, azoknak a céloknak az érdekében várja a vasárnapi választásokat és természetesen a voksokat, amiket Demeter Márta felvázolt, majd elmondta, hogy kell ikszelni – ökölszabály, hogy keressék a szegfűt– ahhoz, hogy a szocialisták minden szavazatot fel tudjanak használni.

Abbéli reményeinek adott hangot, hogy olyan ütemben sikerül a város fejlesztését folytatni, mint az ő nyolc évükben, ill. az elmúlt négyben. Hivatkozott a Fidesz háromrészes kampányfilmjére, amiről azt mondta, hogy az a város filmje, a testület közös döntéseinek eredményét dicséri, és hozzáfűzte azon reményét, hogy nem közpénzből készült.

– Hidakat építsünk és ne falakat – búcsúzott a választásuk mottójával Földesi Zoltán a kampány utolsó sajtótájékoztatóján – ami pont az MSZP 25. születésnapjára esett – a médián keresztül a választóktól és vendégétől, Demeter Mártától. Szép búcsú. Köszönjük.

Vélemény, hozzászólás?

A Szegedi Tudományegyetemen kutattak a vajdások

Kétnapos aerobic seregszemle volt a hétvégén Szarvason