in , ,

Gyakorlós versmondó sikerek Szegeden

Hazánkban a házasság hetét 2008 óta rendezik meg a keresztény egyházak és civil szervezetek széleskörű összefogásával.

Ez alkalomból a Karolina Általános Iskola a Szeged-Csanádi Egyházmegye Gelsey Vilmos Pedagógiai Intézetével együttműködve hirdette meg az alsó tagozatosok egyházmegyei szavaló versenyét a „Családfa nagy titok” címmel.

A Gál Ferenc Főiskola Szarvasi Gyakorló Általános Iskoláját az alsó tagozatos évfolyamokból Éri Nóra Bianka, Pljesovszki Pálma Panka, Liska Janka Eszter és Korbely Patrik képviselték. Szabadon választott verseik témái lányok, fiúk és a család voltak.

A zsűri az 1-2. osztályos korcsoportban és a 3-4. osztályos korcsoportban egyaránt az első hat helyezett tanulót díjazta.

Nagyon büszkék vagyunk Éri Nóra Bianka 1. osztályos tanulónkra, aki I. helyezést ért el Juhász Magda: Jó leszek, ígérik a gyerekek! című versével valamint Pljesovszki Pálma Panka 2. osztályos tanulónkra, aki a 23 fős mezőnyben az V. helyet szerezte meg Aranyosi Ervin: Kérés a szülőhöz című versével.

Versenyzőinknek és felkészítő nevelőiknek további szép sikereket kívánunk!

A GFF Szarvasi Gyakorlóintézménye ezúton szeretne gratulálni a kiváló kezdeményezéshez és a verseny gördülékeny lebonyolításához a Karolina Óvoda, Általános Iskola, Gimnázium,

Alapfokú Művészeti Iskola és Kollégium alsó tagozatos munkaközösségének.

Intézményünk vezetése köszönetét fejezi ki a Gál Ferenc Főiskola Pedagógiai Kar dékánjának, dr. Lipcsei Imrének, hogy hozzájárult tanulóink versenyre való utaztatásához.

Koppányiné Langó Zsuzsanna

mkv., tanító-vezető tanár

Sikeres évet zártak a szarvasi kajakosok

Új defibrillátor szolgálja a vendégeket és Szarvast