in , ,

Maszkok és álarcok versenye a CervinusTeatrumban

A CervinusTeatrumban is beköszöntött a farsangi időszak. Február 8.-án, vasárnap Mozi matinéval egybekötött kézműves játszóházzal várták a kicsiket és nagyokat egyaránt. A gyermekek festhették, ragaszthatták egyedi álarcukat illetve maszkjukat, vagy akár zajkeltő játékokat is készíthettek. A délelőtti játékot társasjátékok színesítették.

Aki elfáradt az alkotásban, csináltathatott magának csillámtetoválást vagy arcfestést, ebből igazán színes kavalkád alakult ki.

A gyermekarcok mellett a körmök is színesedtek, természetesen Csak Csajoknak címmel az AVON segítségével.

Ezen a délelőttön megtörtént a Maszk és Álarc készítő pályázat eredmény hirdetése.

Sok szép pályázat érkezett a versenyre, melyek között akadt pasztellel színezett, tüll anyagból készült üvegfestéssel dekorált álarc. Pályáztak hagyományos busó-jellegű maszkkal, papír és dekorgumi álarcokkal, de érkezett a versenyre rajzmeditációs technikával és lufifestéssel készült maszk is.

Természetesen minden díjazott jutalomban részesült, a nyertesek listáját a cikk végén olvashatják.A díjazott maszkok megtekinthetők a Cervinus Teátrum előcsarnokában.

A farsangi családi programoknak közel sincs vége még, hiszen február 21-én 16.00 órától a Kolompos együttes farsangi koncertjével és táncházzal várják a gyermekeket szüleik kíséretében a Cervinusházba.

De ne feledkezzünk el, hogy hétvégén Valentin Day, ill. Kultúrházak Éjjel-Nappal rendezvény is színesíti a Cervinus Teátrum programjait. Mindezekről részletek a www.cervinushaz.hu oldalon találhatók.

Maszk és Álarc készítő pályázat eredményei:

Papírmasé maszk kategória:
1. Kiss Csongor Sólyom (9 éves)
2. Steinmachen Tamás (6 év 7 hónapos)
3. Palicska Emma (6 éves)

Karton, papír álarc kategória:
1. Liska Katalin (35 éves)
2. Urbancsok Panna (3. osztályos)
3. Laurinyecz Levente (5 év 11 hónapos)

Egyéb kategória:
1. Nyéki Tamara (8 éves)
2. Bagi Krisztina (41 éves)
3. Sonkoly Fanni (7 éves)

Az iskola névadójára emlékeztek Csabacsűdön

A csabacsűdi „Leleményes hősök”