in , ,

Átadták az Év Sportolója kupákat

1999 óta folyamatosan megszervezi a Szarvas és Vidéke Hetilap sport-rovata – a hivatal ifjúsági és sportügyekkel foglalkozó munkatársainak a segítségével – az Év Sportolója szavazást, így idén tizenhatodik alkalommal vehették át a legtöbb szavazatot kapó sportolók a februári testületi ülésen a polgármestertől, Babák Mihálytól valamint az Ifjúsági és Sportbizottság elnökétől, Giricz Katalintól a kupákat.

Február 19-én, a testületi ülést megelőzően Boros Bence, a Polgármesteri Hivatal ifjúsági és sportreferense ismertette a januárban lezajlott szavazás eredményeit, majd a sportolók átvették a kupákat.

Amint arról február 5-én megjelent számunkban részletesen beszámoltunk, a hölgyeknél az ifjú kajakos, Lehoczky Renáta végzett az élen, méghozzá jelentős szavazattöbbséggel utasította maga mögé az aerobikos Uhljar Jankát, valamint az asztaliteniszező Csernik Pálmát. A férfiaknál is egy kajakos, Grivalszki Tamás végzett a képzeletbeli dobogó tetején, igen komoly fölénnyel elnyerve olvasóink bizalmát. A második és harmadik helyen Furár Róbert és Rohony Márk személyében labdarúgó végzett. A díjátadón Furár Róbert nem tudott részt venni, ezért a fotókon Rohony Márk két serleggel látható.

Tatai László / Szarvas és Vidéke

Vélemény, hozzászólás?

Így is lehet: kanapészörffel a világ körül

Azoknak, akiknek kevés az iskolapad