Connect with us

Sport

Átadták az Év Sportolója kupákat

1999 óta folyamatosan megszervezi a Szarvas és Vidéke Hetilap sport-rovata – a hivatal ifjúsági és sportügyekkel foglalkozó munkatársainak a segítségével – az Év Sportolója szavazást, így idén tizenhatodik alkalommal vehették át a legtöbb szavazatot kapó sportolók a februári testületi ülésen a polgármestertől, Babák Mihálytól valamint az Ifjúsági és Sportbizottság elnökétől, Giricz Katalintól a kupákat.

Február 19-én, a testületi ülést megelőzően Boros Bence, a Polgármesteri Hivatal ifjúsági és sportreferense ismertette a januárban lezajlott szavazás eredményeit, majd a sportolók átvették a kupákat.

Amint arról február 5-én megjelent számunkban részletesen beszámoltunk, a hölgyeknél az ifjú kajakos, Lehoczky Renáta végzett az élen, méghozzá jelentős szavazattöbbséggel utasította maga mögé az aerobikos Uhljar Jankát, valamint az asztaliteniszező Csernik Pálmát. A férfiaknál is egy kajakos, Grivalszki Tamás végzett a képzeletbeli dobogó tetején, igen komoly fölénnyel elnyerve olvasóink bizalmát. A második és harmadik helyen Furár Róbert és Rohony Márk személyében labdarúgó végzett. A díjátadón Furár Róbert nem tudott részt venni, ezért a fotókon Rohony Márk két serleggel látható.

Tatai László / Szarvas és Vidéke

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Népszerű

Nagy Róbert , Lakatos Viktória, Lévai Attila (Fotó: Babák Zoltán) Nagy Róbert , Lakatos Viktória, Lévai Attila (Fotó: Babák Zoltán)

A szeretet arcai versben, prózában és dalban

Színház

Bohóc szórakoztatja a Szarvasi Vízi Színház közönségét (Fotó: Babák Zoltán) Bohóc szórakoztatja a Szarvasi Vízi Színház közönségét (Fotó: Babák Zoltán)

Csodálatos cirkusz

Színház

A szakorvosi rendelők bejárata (Fotó: Babák Zoltán) A szakorvosi rendelők bejárata (Fotó: Babák Zoltán)

Tájékoztató a szakrendelésekről – 2020. május 15.

Egészségügy

Csányi Sándor és Dankó Béla az MLSZ Szarvason március 12-én tartott ülésén (Fotó: Babák Zoltán) Csányi Sándor és Dankó Béla az MLSZ Szarvason március 12-én tartott ülésén (Fotó: Babák Zoltán)

Dankó Béla újabb öt évre az MLSZ elnökségének tagja

Sport

A rovatot támogatja:

Archívum

2015. február
h k s c p s v
« jan   Már »
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
232425262728  

Kategóriák

Friss

Hirdetés

Connect