in , ,

Gólgyár: A szeghalmiaknak csak az asszisztencia jutott

Fiatalos lendülettel kezdte a tavaszi szezon első hazai mérkőzését a Szarvasi FC a Békés megyei labdarúgó bajnokság I. osztályában. Vendéglátóhoz illóen az első perctől kezdve irányították a játék menetét, aminek szerencsére hamar meg is lett az eredménye. A gólgyárat a 13. percben Filyó Tamás indította be, majd alig két perc múlva Klimaj Zoltán büntetőből tovább növelte az előnyt. A kegyelemdöfést a szeghalmiaknak Veres Zsolt kiállítása adta. A szeghalmiak megtörtek, ettől kezdve csak a Szarvasi FC volt a pályán. Az első félidőt Szikora Milán góljával fejezték be a hazaiak, és 3-0-ás vezetéssel vonulhattak pihenőre.

Alig telt el nyolc perc a második játékrészből, amikor Nagy Szabolcs belőtte a negyedik gólt, majd 10 perc múlva az ötödiket is. Még háromszor rezdült a szeghalmiak hálója. Zsiros Péter a 71-ben, Filyó másodszor a 77-ben talált be. Utoljára Moldván Krisztián volt eredményes és állította be a 8-0-ás végeredményt.

Több gólt is rúghattak volna a hazaiak. Klimaj lövése a felső kapufa aljáról pattant a mezőnybe és több ajtó-ablak helyzet is kimaradt. A gólban gazdag mérkőzés vége felé ha megkérdezte valaki, hogy mennyi az eredmény, kevés ember tudta megmondani, mi az állás, csak abban lehetett biztos mindenki, hogy Kiri kapus ebben a 90 percben többnyire munkanélküli volt. Igaz, egy büntetőt úgy mellélőttek a vendégek, mintha az ítélet végrehajtójának nem lett volna világos, mi is a feladat. Kiri ezen is rajta volt, de beleérni is csak akkor tudott volna, ha három méterrel nagyobbat vetődik.

Fiatalos, lendületes játékkal nyert a Szarvasi FC, és a bajnokság félidejében – egyelőre – stabilizálta a helyét a dobogón.

Szarvasi FC – Szeghalmi FC 8-0 (3-0)

Szarvasi FC: Kiri Mihály, Filyó Tamás, Kukovecz Dániel, Szikora Milán, Darida Norbert, Moldván Krisztián, Klimaj Zoltán, Zima Dániel (67’ Rafaj Roland), Nagy Szabolcs Dávid, Gulyás Ádám (64’ Stibán Richárd), Zsíros Péter (75’ Bogdán Péter)

Kispad: Rétes Pál vezetőedző, Rohony Gábor technikai vezető, Pribelszki Pál gyúró

Vélemény, hozzászólás?

A szarvasi gazdászképzés aranykorára emlékeztek

Háromszoros olimpikon segítette a szarvasi karatésok felkészülését