in , ,

Három pontot vitt haza a Jamina Csabacsűdről

Nagy Roland Márió (Cánó)

A Jamina SE-t fogadta otthonában a Csabacsűd SE vasárnap délután. A tabella végén táborozó csabaiak nem jöttek feltett kézzel. Hamar felmérték, hogy a játékoscserék után még magukat kereső csabacsűdiekkel szemben van keresnivalójuk. Elszántságukat csak megtámasztotta Petri Csaba második percben lőtt gólja, ami kicsit meglepte a vendéglátókat, akiknél még nem állt össze a gépezet, viszont motivációjuk mit sem változott.

Szerencsére a 8. percben Kasnyik Dávid egy fejessel visszaállította a hazaiak önbizalmát, de az öröm rövi ideig tartott, mert a 17. percben a csabaiak ismét a hálóba találtak. A mindkét részről lendületes félidőben a játék hevében egy díjkiosztóra is sor került. Mihálik játékvezető átadta Nyúl Gábornak a mérkőzés legjobb színészi alakításáért járó Oscart.

A második félidő végére a vendégek jobban elkészültek az erejükkel, de a 77. percben egy büntetőből tovább tudták növelni előnyüket. Sajnos az már kevés volt a pontmentéshez, hogy két percre rá Cánó is betalált a Jamina hálója. A csabacsűdiek igyekeztek visszakerülni a játékba, de a túl sok kihagyott helyzet miatt a pontmentés nem jött össze, pedig alkalom adódott, de azok vagy kicsivel a kapufán kívül, vagy azon haltak el.

A 20. forduló után a Csabacsűd SE a 10. helyen várja a következő fordulót, amikor Szarvason lépnek pályára a szomszédvárak mérkőzésén, ahol már szinte mindenki játszott mindenkivel egy csapatban. A Szarvasi FC is kapott egy hármast a hétvégén Körösladányban, de még így is 16 ponttal előrébb, a tabella 4. helyéről várja szombaton 16:30-tól a korábbi társakat.

Csabacsűd SE – Jamina SE 2-3 (1-2)

Csabacsűd SE: Jansik János, Sovány Pál, Szilágyi Dániel, András Attila Xavér, Szilágyi Balázs (69’ Viszkok Gábor), Kiss László, Tasi Norbert Sándor, Nyemcsok Mihály, Bakró Géza Attila, Nagy Roland Márió, Kasnyik Dávid

Kispad: Pisont András vezetőedző, Hajdu István gyúró

Pisont András: — Szerencsétlen gólokat kaptunk, futottunk az eredmény után. A játék alapján meg lehetett volna a pontszerzés, de a nagy helyzeteket kihagytuk.

Vélemény, hozzászólás?

Megvan a lányok első idei sikere

Költségvetési vita: Először élt vétójogával Sinka Imre polgármester