in , ,

Hatalomátvétel a Vajdában! – és ez nem tréfa!

2015. április 1-én a végzős diákok reggel ½ 8-tól megszállták a gimnázium tantermeit, folyosóit. A hatalomátvétel előre megszervezett, megtervezett program szerint zajlott.

Az iskolába érkező alsóbb évfolyamosokat a végzősök házi készítésű süteményekkel, palacsintával, szendvicsekkel fogadták már az ajtóban. A folyosók falait plakátok borították be. Mindez a kampány része volt, mely során a 12.-kesek szerették volna elnyerni a diákok támogatását.

Ezen a napon a tanítási órák elmaradtak, helyette lehetett Fifát játszani, társasjátkozni, kártyázni, az udvaron focibajnokságon részt venni. A lányok válogathattak a különböző szépészeti szolgáltatások között: körömfestés, sminkelés, hajfonás. A folyosókon szólt a zene, bárki táncra perdülhetett.

10 órakor a kampány lezárult, és mindenki levonult a tornaterembe, ahol a különböző sorjátékokon mérték össze erejüket, ügyességüket a végzősök. Ezt a csatát a 12.A. csapata nyerte meg. Az összegyűlt diákság közösen megnézte a kampányfilmeket, mely nagy derültséget keltett a nézők soraiban.

A szavazatok leadását követően a diákok megtekinthették Podani Milán (11.A. ) fantasztikus motoros bemutatóját az udvaron. Ámulattal csodálták Milán akrobatikus mutatványait, bár senkinek nem ajánljuk, hogy kipróbálja azokat!

Ezután következett a nap fénypontja, az eredményhirdetés! Nagyon szoros küzdelemben a diákigazgatói címet és az új iskola kulcsát a 12.J. osztály képviselői vehették át ThugláJh János vezetésével ( igazgató: Gyekiczki János, helyettesek Tóth Fanni és Sztankovics Tamás ).

A kampányfilmek kategóriájában viszont fölényes győzelmet aratott a 12.A. osztály 12.típusú találkozÁSOK című filmje. ( igazgató: Nánási Attila, helyettesek Hovorka Sára és Tóth Bálint). A jutalomtortát a megbékélés jegyében közösen fogyasztotta el a két osztály!

A 12.B. osztály Buksza csapata is mindent megtett, hogy szórakoztassa a diákokat ( igazgató: Melis Vanda, helyettesek Hortobágyi Pál és Szász Bence).

Köszönet a végzősöknek a sok érdekes programért, finomságokért! MINDENKI nagyon jól érezte magát ezen a napon a gimiben!

Molnárné Tóth Katalin / DÖK patronáló tanár

Ne hallgasd el a bántalmazást!

Már HD minőségben sugároz a Körös Televízió