in , ,

Győzelemmel koronázták meg az évet

Molnár Kinga

Megkoronázva az idei évet, győzelemmel fejezte be az bajnokságot a Szarvasi NKK NB II-es női kézilabda-csapata. A lányok jó negyven peren keresztül ijesztgették a szurkolókat, de azután állva hagyták a makóiakat és, magabiztosan hozták a meccset.

Kasik Gabriella ziccer hárításaival és Molnár Kinga találatával indult a „verkli”, kezdetben azonban fej-fej mellett haladt a két gárda. A lelkes makóiak a félidő hajrájában ledolgozták a hátrányukat, sőt a szünetre már az ő minimális vezetésükkel térhettek a játékosok. Fordulás után is lendületben maradtak a látogatók, ötletes játékkal 15–11-re növelték előnyüket a sokat hibázó hazaiak ellen. Almási László edző időkérését követően szépen lassan helyreállt a rend a pályán. A 46. percben Zelei Bernadett büntetőből egyenlített (16–16), ami teljesen visszavetette a makóiakat. Az utolsó negyedórában a hazai oldalon keményebb lett a védekezés, pontosabbak a lövések, ennek hatására magabiztossá vált a győzelem. A mérkőzés végén Ökrös László, a Békés Megyei Kézilabda Szövetség elnöke a közönség vastapsa közepette adta át az ezüstérmeket a szarvasi csapat tagjainak.

Szarvasi NKK–Marosmenti NKSE 26–20 (11–12)

NB II-es női kézilabda-mérkőzés. Szarvas, 100 néző. Vezette: Bálint, Szarvas. Szarvas: Kasik – Buzási 6, Radnóti 5, Hajdu 6, Zelei 6 (2), Molnár 3, Bagi. Csere: Juhos (kapus), Kondacs, Krizsán, Mester, Zubor. Edző: Almási László. A Makó legjobb góldobói: Szénási 5, Kozserán 4, Sárkány 4. Kiállítások: 10 perc + Molnár kizárva, ill. 6 perc. Hétméteresek: 3/2, ill. 2/2.

Nyári Mihály

A 19. tanévet is kiállítással zárták a chovános képzőművészek

Látogatási rekordot döntött tavaly a Pepi-kert