in , ,

6-0: Nem volt benne az első félidőben

Ipacs Károly kapus

A Mezőkovácsházi TE csapatát látta vendégül a Szarvasi FC szombat délután. Az első félidő játéka alapján senki sem várta, hogy a szezon utolsó mérkőzését 6–0-lal fejezi be a hazai csapat. Bár a játékot irányította a szarvasi gárda, a szünetre Gulyás Ádám góljának köszönhetően mindössze egygólos előnnyel, 1–0-lal mehettek az öltözőbe a csapatok.

Kihasználatlan helyzetek és pontatlan passzok sora, na meg a nem rövid legénykorát ezen a napon búcsúztató Klimaj Zoltán hiánya középről – sorolhatnánk az okokat.

A szarvasi öltözőből félidőben kiszűrődő hangok alapján Rétes Pál lelki támaszt nyújtott a srácoknak. Hathatósat, mert ennek köszönhetően feldolgozták a karmester hiányát és elkezdtek focizni.

Olyannyira, hogy a 48. percben Moldván Krisztián talált a hálóba, majd 10 percre rá Gulyás Ádám duplázott. A 80. percben Kiri értékesített egy büntetőt. A 84-ben Nagy Szabolcs Dávid meglőtte az ötödiket. A végjátékban még egyszer a 11-esre tehették a labdát a hazaiak. Miután Kirit a büntetője után felváltotta Petrovics Zsolt, így más ítéletvégrehajtót kellett keresnie Rétes Pál edzőnek. A választás a fiatal Szín Ákosra esett, aki belőtte a Szarvasi FC 2014/15-ös szezont búcsúztató gólját és beállította a 6–0-ás végeredményt.

A Szarvasi FC a az idei bajnokságot az 5. helyen zárta.

Szarvasi FC – Mezőkovácsházi TE 6–0 (1–0)

Szarvasi FC: Kiri Mihály (81’ Petrovics Zsolt), Kovács Sándor, Kukovecz Dániel, Szikora Milán, Filyó Tamás, Moldván Krisztián, Gulyás Ádám (75’ Medvegy György), Nagy Szabolcs Dávid, Zsíros Péter, Stibán Richárd (49’ Enabulele Stanley Esemuede), Szín Ákos. Csere: Bogdán Péter

Kispad: Rétes Pál vezetőedző, Rohony Gábor technikai vezető, Pribelszki Pál gyúró

Vélemény, hozzászólás?

Megnyílt Váli Dezső soron kívüli kiállítása

Pszicho-thriller a Romkocsmában