in , ,

Várólistás a legtöbb nyári tábor

A meghirdetésüket követő néhány napban már számos táborra kikerülhetett volna a megtelt tábla. Cervinus Teátrum – az előző éve trendjét követve – idén is tartotta magát a március 15-i dátumhoz, vagyis már kora tavasszal meghirdette szünidei programjait. A nyár újdonsága az indiántábor, mely a természet közeliséget és az emberi kapcsolatok ápolását hívatott közelebb hozni a gyerekekhez.

– Ügyelünk arra a tematika kialakításánál, hogy a nyár ne egy erős menetrend szerint zajló terhet jelentsen a gyerekek számára, hanem mellette legyenek olyan kikapcsolódási pontok, amelyek a szabadságot és a feltöltődést biztosítanak. Emellett azonban szem előtt tartjuk azt is, hogy tartalmazzanak olyan hasznos információkat, amik kiegészítik az iskolai tananyagot. Minden évben új helyszíneket keresünk fel a táborlakókkal, és új témákat dolgozunk fel – vázolja a háttérben folyó munkamenetet Kugyeláné Décsei Mónika főszervező.

A jól bevált menetrend szerint idén is kézműves, fafaragó, fittness, művészeti, bábos és természetismereti tábor várja a 7-14 éves korosztályt. Az első csoport június 29-től lakhatja be az állandó helyszínül szolgáló arborétumot, az utolsó kurzus pedig augusztus 3-án indul.

– Legújabb tematikus táborunk az indiántábor, amely megtanítja, hogyan éljünk harmóniában a természettel, miként figyeljük és értsük meg a környezetet. Ezt az alapkoncepciót egészítjük ki az indián hagyományokkal, olyannyira, hogy egy éjszakát a sátrakban töltünk az arborétum fái között – újságolja a tábor érdekességeit a Cervinus Teátrum munkatársa.

Az árakat igyekeztek idén is a családok pénztárcájához igazítani. 9500 és 11500 Ft között mozog a részvételi díj, amit a legtöbb esetben 15%-os testvérkedvezménnyel egészítettek ki.

– Kérjük a szülőket, hogy ne éljenek vissza a bizalmunkkal, és a díjakat mindenki időben rendezze. Nagyon sok tábor esetében várólista van, a türelmi idő pedig a végéhez közeledik. Most jött el az a pont, amikor ha valaki nem fizet, kiesik, és az kerül a helyére, aki a listán a következő helyeket foglalja el, és azonnal fizetne – nyomatékosítja.

Három táborba pedig még továbbra is van lehetőség jelentkezni. Egyike ezeknek a július 20-24-e között megtartásra kerülő bábos tábor, valamint a fittness táborok, amelyek július 6-10-e, ill. 27-31-e között zajlanak.

Jelentkezni személyesen a Cervinus Teátrumban, a 06-20-545-4842-es telefonszámon vagy a kulturasokk@gmail.com e-mail címen lehetséges.

A képek a tavalyi táborok legszebb pillanatait örökítették meg.

Vélemény, hozzászólás?

D.A.D.A: A családnak van a legnagyobb felelőssége

Eine super Reise nach Deutschland: Vajdás diákok Haanban