in , ,

Két kategóriában is az ország TOP 10 szállodája között a szarvasi Liget Hotel

Az Év Szállása 2015 versenyen két kategóriában is az ország 10 legjobbja között végzett a szarvasi Liget Wellness és Konferencia Hotel****. Az egyre több utazó körében a nyugalom ligeteként ismert hotel a 4-5 csillagos, valamint a wellness-szállodák versenyében is a TOP 10-be került.

A Szallas.hu szállásközvetítő portál versenyén a szarvasi Liget Wellness és Konferencia Hotel**** két kategóriában is bekerült Magyarország tíz legjobb szállodája közé. A versenyen elért eredmény értékét növeli, hogy a TOP10-es lista nem egy szűk zsűri, hanem a hazai turisták, szállóvendégek visszajelzései, elégdettsége alapján született meg. Az országos versenyben a négy-, illetve ötcsillagos szállodák rangsorában a Liget Hotel a 6. helyet szerezte meg, a wellness-hotelek versenyében pedig a 9. helyen végzett.

Az Év Szállása 2015 versenyen elért eredmények többek között annak a több száz millió forintos beruházásnak is köszönhetők, amelynek eredményeként a szarvasi Liget Hotel megduplázta wellness-részlegét. A beruházással a szálloda egészség-orientált kínálata népszerű medical-wellness szolgáltatásokkal is bővült, és mára a Liget Wellness és Konferencia Hotel**** a dél-alföldi térség egyik legnagyobb wellness-központjává nőtte ki magát.

Ma még kevesen tudják, hogy a díjnyertes Liget Hotel  wellness-részlege nem csupán a szállóvendégeknek áll rendelkezésére, de a hotel a szarvasiak, illetve az egy napra érkező fürdővendégek számára is kínál wellness-belépőket, bérleteket. Az új Liget Sóbarlangba akár tízalkalmas bérlet is váltható, a kozmetika, fodrászat, pedikűr, manikűr, a személyi edzések a Ligetben, valamint a masszázs- vagy akár az új medical-wellness szolgáltatások – mint például a testkezelések, a víz alatt vízsugár terápia – bejelentkezés alapján szintén igénybe vehetők. Baráti társaságok akár zártkörű szaunázásra is bejelentkezhetnek. A wellness-használatot és korlátlan svédasztalos ételfogyasztást is tartalmazó vasárnapi Liget büféebédek pedig kiváló alkalmat kínálnak a szarvasiaknak, hogy maguk is kipróbálják az ország tíz legjobb wellness-hotelje között végzett Liget Hotel wellness szolgáltatásait.

Vélemény, hozzászólás?

Szlovák vigadalom: Egy régi álom vált valóra

Vajdások a békéscsabai Pályaválasztási vásáron