in ,

Projekt címe: Szarvas Város Önkormányzata szervezetfejlesztése

Szarvas Város Önkormányzata sikeresen vett részt a Széchenyi Terv Államreform Operatív Program pályázatán, melynek keretében 2014 január és október között egy átfogó szervezetfejlesztési tevékenység valósult meg a Polgármesteri Hivatalban.

A program célja Önkormányzatunk költségcsökkentésének, hatékonyságnövelésének módszertani és gyakorlati támogatása, annak érdekében, hogy a megváltozott feladat-ellátási rendben és finanszírozási környezetben is ésszerűen és fenntarthatóan szervezett szolgáltatáskínálattal, kötelező és önként vállalt feladatokkal vegyenek részt.

Ezzel biztosítva:
• A pénzügyi egyensúly az önkormányzat és az általa fenntartott intézmények működőképességének megőrzését,
• Az önkormányzati bevételi források növelését, mert új feladatokat csakis a saját források rendelkezésre állásának függvényében vállalhat az önkormányzat.
• Az eddigi intézményfenntartó önkormányzat átalakulását feladatellátó önkormányzattá, amelyek polgáraik igényeinek kielégítését a feladat minél olcsóbb és hatékonyabb elláttatásával kívánják megoldani.

A projekt 100%-os, az Európai Unió és a Magyar Állam által közösen nyújtott társfinanszírozásban valósult meg. A projekt összköltsége és a pályázat keretében elnyert támogatás összege 21.992.177 Ft.

A Meg nem Értett Zenekar

A Meg nem Értett Zenekar volt a Filharmónia bérletes sorozatának első fellépője

Benkások az Uniqa Lovas Világkupán