in ,

4 óra alatt elfogták a szarvasi rablás gyanúsítottját

Szarvason, az autóbusz-állomáson egy fiatalember erőszakkal elvette egy nő táskáját, majd elmenekült. A rendőrök rövid idő alatt azonosították és elfogták a fiatalkorú gyanúsítottat.

Szarvason, az autóbusz-állomáson 2015. december 9-én 18 óra 30 perc körüli időben egy fiatalember odalépett egy 59 éves nő mögé és ki akarta rántani a kezéből a táskáját, amelyben az iratok mellett mobiltelefon, valamint készpénz is volt. A nő megfordult és igyekezett magánál tartani a táskát, amit a gyanúsított nem engedett el, tovább húzta maga felé. A sértett emiatt térdre esett és támadója még ekkor is erőteljesen rángatta a táskát, amit végül sikerült megszereznie. A fiatalember ezt követően a közeli lakótelep felé elmenekült. A nő az egyik kezén megsérült, az elsődleges információk alapján 8 napon belül gyógyuló horzsolásos sérülést szenvedett.

A Szarvasi Rendőrkapitányság rendőrei a bűncselekményről érkezett bejelentést követően azonnal adatgyűjtésbe, nyomozásba kezdtek. Ennek eredményeként 4 órán belül elfogták és előállították a rablás bűntett elkövetésével megalapozottan gyanúsítható 15 éves szarvasi fiút, akit a Szarvasi Rendőrkapitányság bűnügyi őrizetbe vett.

Békés Megyei Rendőr-főkapitányság
2015. december 10. 2:37

Vélemény, hozzászólás?

Karácsonyig mindenki megkapja a szociális tűzifát Csabacsűdön

Gajdos Attila és Samu Tamás Gergő

Gajdos: Ha kevesebb pénz folyna el korrupcióra, akkor több maradna az utakra és több maradna az egészségügyre