in ,

Ma reggelre eltűnt a tévé a rendelő várójából

A rendőrség egyik mai közleményből az derült ki, hogy tegnap este Orosházán egy állattartó telepről birkákat és bárányokat akart ellopni három vásárhelyi férfi, míg a szüleik távolabb várakoztak. A családi csapatépítő tréningnek átmenetileg a rendőrség érkezése vetett véget. Hármuk számára a csapatépítés tovább folytatódik, igaz, intézményi keretek között. Van, aki moziba megy a családjával, van, aki birkát lopni. Mindkettőnek megvan a maga bája. Az ember egyre kevesebb dolgon lepődik meg.

Úgy néz ki, Szarvason hajszállal jobb a helyzet. Itt nem az élelemszerzési – bár sanszos, hogy a 9 birka és az 5 bárány a lakodalom esetétől eltekintve nem a család közvetlen élelmezését szolgált volna –, hanem valószínűleg szórakoztatási céllal cserélt gazdát egy Sony tévé ma reggelre.

Történt ugyanis, hogy a Szarvasi Szakorvosi Kft. mai rendeléseinek indulása előtt az asszisztencia szerette volna bekapcsolni a Szabadság u. 11. szám második emeleti várójában levő Sony tévét, aminek azonban a hűlt helyét találták.

A tévé a betegek várakozás alatti szórakoztatását lett volna hivatott szolgálni. Ezt valaki komolyan vehette. Miután nem került sorra a pénteki rendelésen, abbéli jogos igényét érvényesíthette, hogy amíg őt nem szólítják, addig ő azt nézheti. Mivel az épületet hétvégére bezárják, sőt be is riasztják, így ott nem folytathatta volna ezt a tevékenységet, és roppant tapintatosan azt a megoldást választotta, hogy akkor inkább haza viszi, hogy ne zavarjon senkit a következő rendelésig. A mai kezdésig azonban nem került elő, így jogos a feltételezés, hogy jogtalan tulajdonszerzés esete forog fenn. Miután sem a kft. dolgozói, sem a vezetése nem tudott a tévé áthelyezésének okáról, a rendőrség segítségét kérték annak megtalálásában.

20160118-IMG_4362

Akinek feltűnik a látóterében egy Sony Bravia KDL-32BX320 32”-os lapos televízió egy szokatlan helyen, esetleg megvásárlásra kínálják fel, netán a sorozatszáma 6050504, gyorsan cipzározza be a zsebeit és jelentse a rendőrségen!

Vélemény, hozzászólás?

Ruzsinszki György (a képen jobbról az utolsó)

Olimpia 2020: éremesélyesek lehetnek a magyar karatésok

Szécsi-Tóth Zsófia és Szécsi Gábor

Nem egy tipikus nászút: 4100 kilométer gyalog