in , , ,

Remek formában Douvhev-Janics Natasa és Bodonyi Dóra

Bodonyi Dóra a Körös-Kupa, Sándor Tamás Emlékversenyen

Lezárult a novigradi tábor a szolnoki versenyzők számára, akikkel együtt készül Douchev-Janics Natasa is. A háromszoros olimpiai bajnok programjában a kemény munka és a megérdemelt pihenés váltja egymást – számolt be a kajakkenusport.hu oldal.

“Jó volt úgy kezdeni az evezést, hogy jó alapozást tudtam végigcsinálni előtte” – lelkesedett Douchev-Janics Natasa, aki két hétig Novigradban edzőtáborozott a szolnoki csapattal, most pedig közösen délebbre, Opuzenbe utaztak tovább.

“Novigradban jó volt, hogy folyón tudtam elkezdeni az edzéseket, ez nekem mindig sokat segít, a folyó sok mindent ad, hozzátesz az állóvizes munkához. Meglehetősen kemény időszak van mögöttünk, de sokat koncentrálok a feltöltődésre és a pihenésre is az edzések között és este is. Azt már most érzem, hogy ez az esztendő nagyon jó lesz, sokat dolgozom azért, hogy minden az elképzeléseim szerint alakuljon. Andro rengeteget segít, ahogyan a szolnoki csapat is, nagyon örülök neki, hogy velük tudjuk végezni a munkát” – tette hozzá.

Douchev-Janics Natasa párja, Bodonyi Dóra is elégedetten értékelte az első két hetét az edzőtábornak.

“Egy nap kivételével minden nap tudtunk evezni, hol a tengeren, hol pedig a csatornán. De abban az egy napban sem tétlenkedtünk, két kemény kondiedzésünk volt és szerencsére a vasárnapi evezéssel pótoljuk a kimaradt kilométereket. Én közel háromszáz kilométernél tartok, örülök, hogy ilyen sokat tudtunk evezni” – magyarázta Bodonyi Dóra, aki már be is rendezkedett az új helyszínen, Opuzenben.

“Itt valamivel melegebb van, mint Novigradban volt, viszont most szemetel az eső. Ez a hely sokkal nyugodtabb, mint az előző volt, hiszen szinte csak mi lakunk itt” – mondta Bodonyi Dóra, aki eredményekről egyelőre nem tudott beszámolni.

“Időre menni jövő héten fogunk és résztávos edzésünk is kevés volt eddig. Egyelőre azt tudom mondani, hogy jól esik az evezés, élvezem, amit csinálok, és várom az első komolyabb megmérettetést, a szokásos öt kilométert a pálmafától a hídig, majd vissza” – idézte a szolnoki versenyzőt a kajakkenusport.hu.

Forrás: molcsapat.hu

Vélemény, hozzászólás?

Átfogó fejlesztés előtt a Szentesi úti lakópark

Teltházas rendezvénnyel ünnepelte a hölgyeket az Aranykor