in , ,

Futottunk az eredmény után

Klimaj Zoltán (piros)
Klimaj Zoltán (piros)

Felfokozott érdeklődés kísérte szombati az Erzsébet-ligeti sporttelepen a megye I. osztályú labdarúgó-bajnokság rangadóját, amelyen a második helyezett szarvasiak a 10 pont előnnyel élen álló Méhkeréket fogadták.

Szarvasi FC–Méhkeréki SE 1–4 (0–1)

Megye I. osztályú labdarúgó-mérkőzés. Szarvas, 300 néző. V.: Telek.

Szarvas: Kiri M. – Kukovecz, Kovács S. (Kiri B.), Rafaj, Szikora, Nagy D., Zima, Magyar (Gulyás), Bakró, Klimaj, Furár. Edző: Rétes Pál.
Méhkerék: Patka – Danczik, Komlósi, Vincze, Bondár, Knyihár, Sztojka (Lukucz M.), Szarka (Pojendán), Ruzsa Sz., Kovács Gy. (Dohányos), Bagyinszki (Kiss T.). Edző: Bíró Róbert.

Gólszerző: Klimaj (53. – 11-esből), ill. Sztojka (30. – 11-esből, 75.), Kovács Gy. (47.), Vincze (60.). Jók: Szikora, Magyar, ill. Szarka (a mezőny legjobbja), Patka, Vincze, Sztojka, Kovács Gy.
A találkozó elején hazai oldalon kimaradt egy büntető, szűk félóra elteltével a látogatók is megkapták a maguk tizenegyesét, de ők élni tudtak a kínálkozó lehetőséggel.

Szünet után egy gyors találattal megnyugtató előnyre tett szert a vendégcsapat, ezt követően Rétes Pál alakulata elkezdett futni az eredmény után. Egy újabb büntetőből sikerült szépítenie, azonban hátul túlságosan is kinyílt, amit a rutinos kerékiek kíméletlenül kihasználtak.
Győzelmével a Méhkerék tovább növelte előnyét, gyakorlatilag már most átvehetné a bajnoknak járó aranyérmet, míg a Szarvas leszorult a dobogóról, és az eddigi veretlenségét is elvesztette.

Klimaj Zoltán csapatkapitány: – A kapott gól ellenére jó első félidőt produkáltunk. Sajnos a második elején növelte előnyét ellenfelünk, ami sokkolt bennünket. Sikerült szépítenünk, de gyermeteg hibáinkat könyörtelenül megbüntette a leendő bajnokcsapat.

Bíró Róbert: – Nagyon jó, hajtós mérkőzésen, megérdemelt győzelmet arattunk.

Kepenyes György

Vélemény, hozzászólás?

Szarvasnak, Békésszentandrásnak és a térségnek nagy sikere volt idén is a Budapesti Utazás Kiállításon

Közel félezer hangya szorgoskodott az Arborétumban