in , ,

21 gólos különbséggel nyertek női kézilabdázóink

Jelentős különbségű hazai győzelemmel javította az előző heti vásárhelyi fiaskót a Szarvasi NKK NB II-es női kézilabda-csapata, amely a szebb napokat is megélt Abonyt verte 21 gólos különbséggel.

Szarvasi NKK–Abony KC 37–16 (21–6)
NB II-es női kézilabda-mérkőzés. Szarvas, 50 néző. Vezette: Fogl, Tomokovics.

Szarvas: Kasik – Buzási 3, SZŰCS 6, Velky 4, Szabó T. 3, Zelei 3, BALOGH 8 (1). Csere: Juhos, Labát (kapusok), Kondacs, Ábrahám 2, Elhardt 4, HAJDU 4, Mester, Keller. Edző: Száva Flórián. Az Abony legjobb góldobói: Molnár 4, Csáki 4.
Kiállítások: 2, ill. 8 perc. Hétméteresek: 3/1, ill. 0.

A lendületesen kezdő szarvasiak hamar állva hagyták a megilletődött abonyiakat. A vendégek edzője már a 6. percben időkérésre kényszerült 5–0-nál, de ez sem volt hatással csapatára. A Körös-partiak masszívan védekeztek, ellenállhatatlanul támadtak, így a 20. percben már 15–3-ra vezettek. Néhány eladott labdának, pontatlan támadásnak és kihagyott hetesnek köszönhetően a szünetig megduplázták addigi dobott góljaik számát az abonyiak, igaz addigra már húsz fölött jártak a helyiek.

A második félidő elején 12 perc alatt 4-4 találattal gyarapították „számlájukat” a csapatok. Ekkor Száva edző időt kért, felrázta a tanítványait, és újból egysíkú játék vette kezdetét. Az NKK-nál minden játékos pályára lépett a második játékrészben, így is tovább nőtt a különbség, nem igazán volt azonos súlycsoportban a két együttes! A junior gárda is győztesen hagyta el a játékteret 23–18-ra verte a látogatókat. Most húsvéti szünet következik a bajnokságban, április 2-án 16 órától Gyomaendrőd–Szarvas szomszédvári összecsapásra kerül sor.

Ny.M.

Vélemény, hozzászólás?

Játékfejlesztési innováció a Gyakorlóóvodában

Betegsége miatt orvosi ellátásra szoruló férfin segítettek a rendőrök