in , ,

Gyakorló általános iskolások sikerei Mezőtúron

A mezőtúri Szent István Katolikus Általános Iskola és Óvoda negyedik alkalommal rendezte meg „Játékos- komplex tanulmányi versenyét”, melyen a Gál Ferenc Főiskola Szarvasi Gyakorló Általános Iskola első alkalommal három csapattal képviseltette magát. Versenybe szállt még Békéscsaba, Békésszentandrás, Gyomaendrőd, Gyula, Mezőtúr és Szentes katolikus iskoláinak egy-egy csapata.

Hét állomáson, hét területen versengtek egymással a csapatok. Az állomásokon nem kimondottan tananyaghoz kapcsolódó matematika- logikai feladatokkal, nyelvi játékokkal, értő olvasás gyakorlatokkal, természetismereti feladványokkal, angol nyelvi teszttel, hittan rejtvénnyel és ügyességi feladatok végrehajtásával kellett megbirkózniuk a versenyzőknek.

A kísérő pedagógusok is aktívan bekapcsolódtak a vetélkedő lebonyolításába, mivel az ő feladatuk egy másik iskola tanulóinak kísérete, felügyelete, segítése volt.

Az 1-2. osztályos csapatunk -Palicska Enna, Steinmacher Tamás, Sindel Jamka, Sass Péter- IV. helyezést ért el, a 3-4. osztályos csapatunk -Bagócsi Jázmin, Bogdán Péter, Závoda Kata, Steinmacher Gréta- a III. helyet szerezte meg, míg az 5-6. osztályos csapat -Sechna Dorina, Szécsi Lola, Kalocsai Csenge, Nagy- Bobvos Noel- az előkelő II. helyen zárt.

Köszönjük a szép és tartalmas szakmai délutánt a Szent István Katolikus Általános Iskola és Óvoda nevelőtestületének, Földvári Nagyné Sólyom Anikó és Pappné Beke Melinda tanító- szervezőknek.

A Gyakorlóintézmény köszönetet mond a GFF Pedagógiai Karának a gyermekek utaztatásáért, a csapatok támogatásáért.

Koppányiné Langó Zsuzsanna szakvezető tanító-igazgatóhelyettes

Vélemény, hozzászólás?

Takács Miklós

A repülés története után a muszlim hadifoglyokról lesz szó 1915-ből

Csasztvan András és Babák Mihály

Bevetésen a vetítővászon