in ,

Gombkötő Sándor képviselheti Békés megyét a XII. Polgárőr Közlekedésbiztonsági Verseny országos döntőjén

Gombkötő Sándor átveszi a díjat
Gombkötő Sándor átveszi a díjat

Elméleti és gyakorlati feladatokat oldottak meg a polgárőrök. Békés megyét Gombkötő Sándor és Sonkoly Mihály képviselheti az országos döntőn.

A Békés Megyei Baleset-megelőzési Bizottság és a Békési Városi Baleset-megelőzési Bizottság 2016. június 11-én Békésen rendezte meg a XII. Polgárőr Közlekedésbiztonsági Verseny megyei döntőjét. A megmérettetésre a rendőrkapitányságok négyfős csapatokat nevezhettek be. A rendezvény megnyitóján Ladányi Zoltán r. ezredes, a Békési Rendőrkapitányság vezetője köszöntötte a résztvevőket. Az elméleti tesztek kitöltése után gyakorlati pályán tették próbára ügyességüket, felkészültségüket az önkéntesek. Az eredményhirdetésen Ladányi Zoltán r. ezredes hangsúlyozta: nagyon fontos, hogy a polgárőrök korszerű ismeretekkel rendelkezzenek. Kövessék a közlekedési szabályok változását és példamutatóan be is tartsák az előírásokat.

 

 

A csapatok között a legeredményesebben a Gádorosi Polgárőr Egyesület válogatottja szerepelt. Az egyéni összetett verseny legjobbja Gombkötő Sándor, a Szarvasi Polgárőr Egyesület tagja lett. Második helyezést ért el Sonkoly Mihály, aki a Kondorosi Polgárőr Egyesület tagja. Harmadik helyen végzett Pljesovszki János, aki szintén a szarvasi polgárőröket erősíti. A szeptemberben Budapesten megrendezésre kerülő XII. Polgárőr Közlekedésbiztonsági Verseny országos döntőjén Gombkötő Sándor és Sonkoly Mihály képviselheti Békés megyét.

Békés Megyei Rendőr-főkapitányság

Vélemény, hozzászólás?

100 labdát kaptak az ovisok gyermeknapra

Szarvasi könyvöt: évről-évre egyre több a bemutatandó kötet