in , ,

Film, Színház, Filmszínház – a magyar mozi ünnepelt színészei Szarvason

Fotó: 6:3 avagy, Játszd újra Tutti!
Fotó: 6:3 avagy, Játszd újra Tutti!

A Szarvasi Vízi Színházban mindig történik valami. Az idei évad újdonsága, a Film a víz fölött, a mozirajongóknak kedvez, hiszen a hazai filmgyártás ünnepelt művészeivel találkozhat a közönség. Az első ilyen est június 27-én lesz, melynek vendége Eperjes Károly lesz.

A teátrum első évadától nagy sikerrel fut a Magyarországon egyedülálló, ingyenes Vers a víz fölött programsorozat, amely az elmúlt években kiegészült a Dal a víz fölött és a Tánc a víz fölött estekkel, de mindig van új a víz fölött! Idén a FILM A VÍZ FÖLÖTT sorozattal bővül a kínálat, melyben a magyar mozi ünnepelt színészeivel találkozhat a közönség. A filmrészletek levetítése után az est műsorvezetője kötetlen módon beszélget majd a meghívott színművésszel – és a közönség is kérdezhet. Keresve sem lehetne jobb alkalmat találni a film szerelmesei számára, mert testközelből láthatják a mozivászonról ismert kedvenceiket. Olyan sztárokat sikerült megnyerni ezekre az estékre, mint Eperjes Károly, Reviczky Gábor, Udvaros Dorottya, Pindroch Csaba, Dobó Kata és Hujber Ferenc.

Eperjes Károly számos filmben szerepelt. A teljesség igénye nélkül, láthattuk az Eldorádóban, a Szamárköhögésben, az A Legényanyában, A Meteoban, a Csapd le csacsiban, a 6:3 avagy, Játszd újra Tutti!-ban, a Hyppolitban, a Hídemberben és még sorolhatnánk.

A június 27-én 21:00 órakor kezdődő Film a víz fölött esten Fekete Péter, a Fővárosi Nagycirkusz igazgatója, miniszteri biztos beszélget Eperjes Károly színművésszel.

Vélemény, hozzászólás?

Siketek és nagyothallók hangos sikere a Vízi Színház deszkáin

A Csabacsűdi Hagyományőrző Citerazenekar és Népdalkör

Eb-mérkőzés kontra csabacsűdi hagyományőrzők