Connect with us

Színház

A parton a Körös Party Band

A Körös Party Band
A Körös Party Band

Hétfőn este Hajdú Pál köszöntötte a nézőket, a Tessedik Sámuel Kertbarát Kör nevében, majd felkonferálta a szarvasi Körös Party Bandet, akik immár harmadik éve lépnek fel ezen a színpadon is. Műsorukban verseket és zenéket szedtek egy csokorba. Ez alkalommal Paul Geraldy szerelmes verseit ötvözték francia dalokkal, amelyek franciául és magyarul hangzottak el. Az este címe Te meg én.

Paul Geraldy kötete 1913-ban jelent meg „Toi et moi” címmel, a verseket Kosztolányi Dezső fordította magyarra Te meg én címmel. A kötet mottója:

„Ha te szeretnél és én
szeretnélek, hogy szeretnélek!”

A költeményeket Szurominé Bánfi Éva és Kozma Ferenc tolmácsolta. A zenekar: Gajdos Andrea ének, vokál, Gyuricza László dob, Labancz Balázs basszusgitár, Szuromi Zoltán billentyűs hangszerek, ének, vokál és Turna-Barát Tamás gitár, ének, vokál.

Kellemes nyári, szerelmes hangulatú estének lehettünk tanúi, a színpadon fellépő művészek érzelmesen tolmácsolták a költeményeket és a dalokat.

A fotókat Babák Bence készítette.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Népszerű

Fotó: Kepenyes Balázs Fotó: Kepenyes Balázs

Szent Mihály lezárta az idei szabadtéri színházi évadot

Színház

Dr. Dósa Zsuzsa, Fekete Péter, Babák Mihály, dr. Szabó Károlyné és Seregi Zoltán (Fotó: Babák Zoltán) Dr. Dósa Zsuzsa, Fekete Péter, Babák Mihály, dr. Szabó Károlyné és Seregi Zoltán (Fotó: Babák Zoltán)

10 év, 722 előadás, 434 ezer néző

Színház

Fotó: Babák Zoltán Fotó: Babák Zoltán

Gála, díjak, díjazottak

Színház

Fotó: Babák Zoltán Fotó: Babák Zoltán

Teltházas koncertet adott a Karthago

Koncert

A rovatot támogatja:

Hirdetés

Archívum

Kategóriák

Friss

Connect