in , ,

A csodák birodalma Szarvasra látogat

Megnyílik a csodák birodalma. A Fővárosi Nagycirkusz Cirkuszmisszió Fesztivál című előadása egy másik dimenzióba repíti el a nézőket augusztus 1-én este fél 9-kor a Szarvasi Vízi Színházban.

A cél, hogy még több leendő cirkuszbarát ismerje fel, hogy az ezerarcú cirkusz az életöröm, az életigenlés művészete, ugyanakkor az egyik legszórakoztatóbb közös családi program. A cirkusz állandóan megújul és csodáival minden korosztályt ámulatba ejt.

A színházi közeg is inspiráló erővel bírhat a műfaj megújításában, ezért nyáron több olyan helyszínre látogat el a cirkusz, amelyeken eddig még nem láthattunk egész estés cirkuszi műsort: Kisvárdán és Tokajban is először kerül bemutatásra egy koherens, több órás előadás a színpadon, amelyben nemzetközileg elismert artistaművészek lépnek fel lélegzetelállító műsorszámaikkal.

A tavalyi év sikere után pedig Szarvasra is visszatér a Cirkuszmisszió.

Ráadásul más cirkuszi programokkal is készül a Fővárosi Nagycirkusz a szarvasi közönségnek: workshop, gyermek- és ifjúsági programok, szakmai beszélgetés, közönségtalálkozó, cirkusztörténeti kiállítás is szerepel a programban.

Mindenkit arra biztatunk, hogy legyen vendége augusztus 1-én a Vízi Színháznak és nézze meg a Fővárosi Nagycirkusz műsorát, élje át újra és újra az élményeket, és szeresse a cirkuszt, mert a cirkuszt nagyon lehet szeretni.

Fotó: Tokaji Fesztiválkatlan

Vélemény, hozzászólás?

A Körös Party Band

A parton a Körös Party Band

Aranymix: Oláh Szilvia, Kohut Pál, Krajcsovicz Magdolna és Szűcs Mihály

Aranyak, ezüstök, bronzok a hétvégi sukorói Masters Magyar Bajnokságról