in , ,

Hetet lőttünk a tótkomlósi vendégeknek

A bajnokság harmadik fordulójában a Tótkomlósi Tc csapatát láttuk vendégül. Az elején nem igazán találta a ritmust egyik csapat sem a rengeteg pontatlan átadás volt jellemző mindkét részről, folyamatos játékról nem beszélhettünk. A 10. percben mégis eljutottunk helyzetig, ekkor Magyar lőtt fölé, szép egyéni játék után.

A 15. percben Viszkok adott be a jobb oldalról, pontos ívelésére Somogyi érkezett, aki fejjel megszerezte a vezetésünket. 1-0.

A 23. percben megdupláztuk az előnyünket, Magyar végzett el szabadrúgást a baloldalról, élesen meglőtt labdája megpattant a menteni igyekvő Moszheim lábán, majd a kapus fölött a hálóban kötött ki. 2-0.

Ekkorra már kezdett kirajzolódni a két csapat közötti tudáskülönbség, ami gólokban is megmutatkozott. A 24. percben megfogyatkozott a létszámunk, mert Bakrót egy rosszul sikerült belépője után kiállította a játékvezető.

A vendégek emberelőnye nem sokáig tartott, ugyanis a 33. percben Kovácsot is leküldte a pályáról Zahorán sporttárs, miután Nagy Dávidot lerántotta a büntetőterületen belül, az ezzel járó tizenegyest pedig Kiri M. váltotta gólra. 3-0.

A 39. percben Magyar közeli lövését védte Godó. A 41. percben talán az első lehetőség nyílott komlósi részről a gólszerzésre, de a kilépő támadó lövését Kiri M. védeni tudta. A félidőből hátra levő percekben még Somogyi közeli, majd Klimaj távoli lövését védte bravúrral a vendégek hálóőre, így megnyugtató, háromgólos előnnyel térhettünk pihenőre.

A második játékrész Tótkomlósi helyzettel indult, de egy beadás után a középen érkező játékos rosszul ért a labdához, így oda lett a lehetőség. A 48.percben Magyar csalogatta ki a vendég kapust, aki a tizenhatos vonaláig kísérte, majd visszagurított Zimának, aki okosan kapura emelt, de egy védő a gólvonalon még menteni tudott. Az 50. percben Nagy D. átadása után Kiszel talált közelről kapuba, de les miatt ez a találatot nem adta meg a játékvezető, meg kell jegyezni, itt nem biztos, hogy igaza volt. Egy perc múlva lehetősége nyílt a vendégcsapatnak, a meccsen utoljára, hogy szépítsen az eredményen, de a közeli perdítés után a bal kapufa mellett hagyta el a labda a játékteret.

Az 57. percben Magyar beadását Somogyi három méterről rúgta a hálóba. 4-0.

A 60. percben Magyar is megszerezte második gólját, miután Nagy D. átadásából, tíz méterről lőtt a kapuba. 5-0.

A 78.percben Zima vállalkozott tizennyolc méterről lövésre, labdája egy védőn megpattanva a kapu bal oldalába vágódott. 6-0.

A végére is maradt egy látványos találat, a 88. percben Gulyás átadása után Szikora csapta be a kapust, majd az ötös sarkáról jobbal a léc alá lőtt. 7-0.

A meccs összegzésekor elmondhatjuk, hogy a múlt heti csúnyára sikerült vereségünket egy gól gazdag összecsapással sikerült úgy feledtetnünk, hogy hét góllal sikerült megterhelnünk ellenfelünk hálóját. Az első negyedóra nehézségeit leküzdve, a két csapat a mai napon nem volt egy súlycsoportban, a kiállítások után, a tíz a tíz elleni játék, a több terület miatt nekünk kedvezett, szinte tetszés szerint alakítottuk ki a helyzeteinket, amelyeket jó százalékban értékesítettünk is. A sikerünk sajnos vezéráldozattal is járt Bakró kiállításával, mivel jövő héten a pont nélkül álló Szabadkígyóshoz látogatunk, és ezen a fontos találkozón, középpályásunk játékára nem számíthatunk majd.

Jók: Magyar, Nagy D., Zima, Somogyi.

Szarvasi FC – Tótkomlósi TC 7-0 (3-0)
Szarvas, Erzsébet liget – 150 néző. Játékvezető: Zahorán János (Baráth J., Boda L.)

Szarvas: Kiri M. – Viszkok D. (Gulyás Á.), Kiri B., Szikora M., Pecznik P., Zima D., Bakró G., Klimaj Z. (Moldván K.), Nagy D., Somogyi J. (Körösfalvi K.), Magyar M. (Kiszel Z.)

Vezetőedző: Rétes Pál

Tótkomlós: Godó F. – Péli M., Abonyi Á., Fazekas J., Lehoczki P., Kovács I., Jámbor J., Papp N., Ngalle J., Barna L. (Poljak D.), Moszheim J.
Vezetőedző: Horváth Henrik

Gólszerzők: Somogyi J. 15′, 57′, Magyar M. 23′, 60′, Kiri M. 34′ (büntetőből), Zima D. 78′, Szikora M. 88′

Kiállítva: Bakró G. 24′ illetve Lehoczki I. 33′

Tudósítás: Furár Tibor (szarvasifc.hu)

Vélemény, hozzászólás?

Egy szentté avatás margójára (3.)

Jutka néni sárgabarackos koszorúja diadalmaskodott a kerti partin