in , ,

Akkreditált Tehetségpont lett a Trefort

Iskolánk igazgatója 2016. október 1-jén, szombaton Budapestre utazott a Tehetségpontok találkozójára, a MATEHETSZ ünnepélyes táblaátadó rendezvényére. A Budai Ciszterci Szent Imre Gimnáziumban megtartott programon került átadásra az oklevél, mely szerint a Csabacsűdi Trefort Ágoston Általános Iskola Akkreditált Kiváló Tehetségpont lett. Az elismerést a Tehetséghálózat Minőségbiztosítását koordináló szervezet, a Magyar Tehetségsegítő Szervezetek Szövetsége adta ki, mely akkreditációs minősítés három évre szól.

Az idén tavasszal folytatott akkreditációs eljárásban közel 150 tehetségpont vett részt eredményesen. Iskolánk tehetséggondozó munkáját egy online felületen rögzítettük, majd két fő szakértő személyesen is ellátogatott hozzánk. A benyújtott és a helyszínen bemutatott dokumentumok és a kiváló tehetséggondozó munkánk alapján nyertük el a kiváló minősítést. Elsősorban az iskolában szerveződő citera szakkör, valamint hagyományőrző tevékenységünk nyerte el a szakértők elismerését.

A Csabacsűdi Trefort Ágoston Általános Iskolában a jövőben is szeretnénk tehetséggondozó műhelyt, szakkört működtetni, melyben a tehetséges tanulóink kibontakozhatnak, valamint lehetőséget kapnak arra, hogy nagyobb közönség előtt is bemutathassák tudásukat. Az idei tanévtől tehetséggondozó munkánkért kapott elismerő tábla az iskola auláját díszíti.

20000205-DSCF0362-2

Vélemény, hozzászólás?

M44: Egy hónap múlva alapkőletétel

Kétszázötvenen barangoltak éjszaka a Pepi-kertben