in , ,

Nem forgott veszélyben a két bajnoki pont

Negyedik mérkőzését is megnyerte a Szarvasi NKK NB II-es női kézilabdacsapata, amely a jó képességű Gyulánál bizonyult jobbnak a szombat esti mérkőzésen, így változatlanul hibátlan teljesítménnyel vezeti a harmadosztályú pontvadászatot. A meglehetősen vontatott bajnokságban most szünet következik: legközelebb a hölgyek Szeghalmon lépnek pályára október 29-én, idehaza pedig november 19-én láthatjuk őket újból.

Szarvasi NKK–Gyulasport 35–29 (18–15)

NB II-es női kézilabda-mérkőzés. Szarvas, 130 néző. Vezette: Héjja, Kónya.

Szarvas: Ádász – BUZÁSI 9, Takács 2, Szabó T. 1 (1), Raffai-Such 7 (6), Balogh V. 7, Zelei. Csere: Kasik, LABÁT (kapusok), Szőke Zs., Vuletics 5, KOCSIS 4. Edző: Száva Flórián.
Gyula: Borsós – Bagi 2, Asztalos, CSAPÓ 8 (5), RÁCZ 5, dr. Bányainé 3, Nagy N. 1. Csere: Szabó K., Nagy B. (kapus), Zubor, Nagy I. 1, BUDAI 8, Szőke D., Sós, Balogh Á., Csiffáry 1. Edző: Tövisháti Zsombor.
Kiállítások: 2, ill. 8 perc + Nagy N. kizárva. Hétméteresek: 8/7, ill. 5/5.

Bár az első találatot a szarvasiak jegyezték, a szívósan küzdő, mozgékony gyulaiak meglepték a házigazdákat és jó darabig dominálták a mérkőzést (15. p.: 7–10). A folytatásban néhány gyors indítást követően egyenlítettek a hazaiak, sőt a játékrész finisében addig nem tapasztalt előnyre tettek szert. Szünet után is a gyorsabb játéknak köszönhetően nőtt a hazaiak fórja, noha a látogatók egyetlen percre sem csüggedtek. Ez tette izgalmassá a végét is, bár ekkorra már az érdemi kérdések eldőltek.

Száva Flórián: – Ha keményebben védekezünk, és sok támadásbefejezést nem kapkodunk el, akkor nagyobb arányban is nyerhettünk volna, a lelkes vendégcsapat ellen.

A bajnokság élcsoportja 4 forduló után: 1. Szarvas 8 pont, 2. Makó 6, 3. Algyő 4.

Vélemény, hozzászólás?

13 csapat vett részt a 10. jubileumi röplabda mix kupán

Döntetlen a jól védekező Vésztő ellen