in , ,

Hálószaggató Sovány-fejessel döntetlen a tabellavezető Mezőberény ellen

Sovány Pál gólja
Sovány Pál gólja

Endrefalvi Erik 58. percben kapott sárgája után a 71. percben ismét a zsebébe nyúlt Krisán János és úgy nézett ki, ezzel megpecsételte a sorsát a csabacsűdi győzelmi reményeknek.

Sándor János 7. percben szerzett góljával 1–0-ra vezetett a Csabacsűd. A 15-ben egyenlítettek a vendégek. Ez volt a félidő eredménye is.

Az 58. percben egy szabálytalanságot követő apróbb kakaskodást megtorlandó Nyemcsok Mihály és a berényi Tóth János kapott sárgát, ill. Endrefalvi Eriknek is elkönyvelt egyet Krisán János.

Aztán a 71. percben magkapta második sárgáját és mehetett a nézők közé Endrefalvi, ahonnan két perc múlva a szezon legnagyobb fejesgólját láthatta. Egy szögletből középre rúgott labdára Sovány Pál robbant be olyan lendülettel, hogy esélye sem volt Juhász István kapusnak, vagy a berényi védőknek bármit is tenni ellene. Ha lehet hálószaggatót fejelni, ez az volt. Megelőlegezzük, hogy a szezon legszebb fejesét láthattuk. Az emberhátrányt kihasználva vezetett a Csabacsűd. Aztán elkezdték eldugni a labdát, ami elég jól ment egészen a 87. percig, amikor Jansik János már csak a hálóból visszacsorgó labdába tudott beleérni. Ezzel be is állt a 2–2-es végeredmény.

A hazai gólgyáros második sárgájáig egészen jó esélyük volt a három pont otthon tartására a csabacsűdieknek, de Endrefalvi kiállításával markánsan befolyásolta a mérkőzés végeredményét a játékvezető, így csak egyet sikerült szerezni.

A 8. forduló után a Csabacsűdi GyLSE a negyedikről az ötödikre csúszott vissza. A kilencedik fordulóra szombaton Zsadányra utaznak a fiúk, ahol 14:30-kor kezdődik a mérkőzés.

Csabacsűdi GyLSE – Mezőberényi LE 2–2 (1–1)

Csabacsűdi GyLSE: Jansik János, András Attila Xavér, Sonkoly Lajos, Hraskó Tibor, Bertók Gergő, Sovány Pál (84’ Vaskor Csaba), Nyemcsok Mihály, Kasik Márk (65’ Nagy Zoltán), Viszkok Gábor, Sándor János (78’ Bobvos Richárd), Endrefalvi Erik
Kispad: Gazsó Péter vezetőedző, Csere: Hudák Roland

Vélemény, hozzászólás?

Nyolcvan mosolygós gyermekarc lesz a köszönet a VIP-jegyek vásárlóinak

Szezonnyitó alapítványi bál a Vajdában