in , ,

Már a harmadik helyről várhatja a következő fordulót a Csabacsűd

Tóth Benjamin Róbert és Nyemcsok Mihály
Tóth Benjamin Róbert és Nyemcsok Mihály

Mintha megilletődötten kezdett volna a Csabacsűd a néhány fordulóval ezelőtt még a tabellát is vezető Kardos-Örménykút ellen.

Az első gólveszélyes támadást a 14. percben vezették a hazaiak. Szépen lopták le a labdát a vendégek középpályásának a lábáról. A tizenhatoson kívülről Endrefalvi Erik jól vette észre, hogy Viszkok Gábor lerázta védőjét és várja az indítást. A labda ment is, de Viszkok ha centikkel is, de mellé lőtte.

Két percre Endrefalvi lőtt kapura, de a labda visszajött a kapufáról. Messzire nem jutott, mert a második hullámban érkező Kasik Márk lőtte a kapuba. 1-0

Nem sokkal később a másik kapu előtt is meleg pillanatokat élt át Jansik János. Sonkoly Lajos a hátra tartó labdát átlépte, de az túl lassú, a vendég támadósor meg túl gyors volt. Jansik kapus szerencsére megoldotta a feladatot.

A 30. percben ismét a kardosiak lőhettek volna gólt. Hét percre rá Endrefalvi Erik meglőtte második kapufáját is a 16-os környékérről, de ebből most nem lett gól. 1–0 maradt a félidő eredménye is.

Ugyan az 55. percben a vendégek Gulyás Pál akciógóljával egyenlítettek, Nyemcsok Mihály 74. percben esett lövésével a három pontot sikerült Csabacsűdön tartani.

A mérkőzés krónikájához tartozik, hogy a 81. percben egy sorfalállítás körüli rendezkedés közben Jansik kapus meglökte az elé álló kardosi játékost, aki elesett, ezért Zahorán János egyből az öltözőbe küldte. A csabacsűdiek kénytelenek voltak Bertók Gergőt beáldozni, és a helyére felhozni a kapus cseréjét, Hudák Rolandot.

A 10. forduló után Kardos_Örménykút KSC két helyet visszacsúszott, így az 5., a Csabacsűd viszont már a tabella 3. helyén várja a Kamuttal idegenben vívandó hétvégi mérkőzését.

Csabacsűdi GyLSE – Kardos-Örménykút KSC 2–1 (1–0)

Csabacsűdi GyLSE: Jansik János, András Attila Xavér, Sonkoly Lajos, Vaskor Csaba (68’ Nagy Zoltán), Bertók Gergő (82’ Hudák Roland), Sovány Pál, Nyemcsok Mihály, Kasik Márk (68’ Viszkok Csaba), Viszkok Gábor (75’ Kiss Gábor), Sándor János, Endrefalvi Erik
Kispad: Gazsó Péter technikai vezető, cserék: Bobvos Richárd, Hraskó Tibor

Kardos–Örménykút KSC: Petrovics Zsolt, Radics József, Petrovics Gábor, Pribelszki Attila, Opauszki Zsolt (4’ Szpisjak Pál), Lólé Roland, Tóth Benjamin Róbert, Gulyás Pál, Mihók Dávid (77’ Pimiller Mihály), Cziglédszki Pál Viktor, Lólé Attila (46’ Skorka Gergő)
Kispad: Galát Pál vezetőedző, Cserék: Szebegyinszki Róbert, Bracsok Szabolcs

Vélemény, hozzászólás?

A mesebeli király és királylány is megjelent a rajzfilmünnepen

Luther 500 – Szarvason vette kezdetét a jubileumi emlékév