in , ,

Milán a „sors” ellenére is lendületben

Podani Milán
Podani Milán

Podani Milán, a Szarvas Város ifjú tehetsége díjazottja, nehéz motoros idényt zárt 2016-ban. Az év első felében az eredményes érettségi és a nyelvvizsga mellett a sikeres felvételi volt az alapvető cél, amik teljesültek is. Ezen életcélok mellett az év második felében a felnőtt kategóriában való versenyzést kezdte volna.

Erre csak néhány bemutatót vállalva, a tanulás mellett sok-sok órás elszánt, kitartó gyakorlással készült. Ezen fellépések sikerei is igazolták kivételes tehetségét ebben az extrém sportban. Milán nagy reményekkel várta az augusztusi versenyét. Sajnos a verseny előtt egy nappal az élet drámai hírt adott tudtára, édesanyjánál az orvosok egy súlyos betegséget diagnosztizáltak. Ez a szomorú hír egyelőre mind sport, mind tanulás tekintetében átírta számára a jövőt, nem indult a versenyen és nem kezdte meg tanulmányait a Kecskeméti Egyetemen sem.

Édesanyja ápolása mellett tovább gyakorol, csiszolja újabb lélegzetelállító mutatványait, időnként hullámzó lelki állapotban, de küzd, épít, teszi ezt édesanyja gyógyulásáért. Az őszi idényben néhány rendezvényen tartott színvonalas bemutatót Kawasakijával pl. Szeghalmon, Mezőberényben, Cserkeszőlőben és Békés városában.

Reménykedik édesanyja gyógyulásában, hogy a következő évben teljesítheti jövőbeni álmait, tudjon tanulni, és újra versenyezni a felnőtt kategóriában is.

Cserkeszőlő IV. extrém délután

Vélemény, hozzászólás?

A bölcsőtől a sírig kísérik az emberek problémáit a szociális gondozók

Ismét az országos matek csapatverseny döntőjében a benkások