in ,

Szarvast 2016-ban is díjazták mint az Európai Mobilitási Hét legjobb szervezőjét

Krivik Viktor és Szabó Zsolt
Krivik Viktor és Szabó Zsolt

Az Európai Mobilitási Hét és Autómentes Nap eredményeit összefoglaló rendezvényre 2016. december 13-án 11.00 órai kezdettel került sor a Nemzeti Fejlesztési Minisztériumban . A rendezvény keretében Szabó Zsolt fejlesztés- és klímapolitikáért, valamint kiemelt közszolgáltatásokért felelős államtitkár úr átadta a legjobb szervező önkormányzatoknak szóló okleveleket és a legszorgosabb helyi szervező díjakat a példaértékű programokat lebonyolító településeknek és a programszervezőknek.

Szarvas Város Önkormányzata nevében 2014-ben a legjobb szervező önkormányzat díjat vettünk át, 2015-ben kiemelkedő teljesítményért kaptunk oklevelet. Ebben az évben a “Legjobb önkormányzat” díját ítélték meg Szarvasnak.

2016-ban a “Legszorgosabb helyi szervező” díját a Szarvasi Polgármesteri Hivatal programszervezője, Krivik Viktor vette át Szabó Zsolt fejlesztés- és klímapolitikáért, valamint kiemelt közszolgáltatásokért felelős államtitkártól.

“A 2010-es Mobilitási Héten száznál kevesebb magyarországi helyhatóság vállalta saját program megrendezését. Tavaly 182 önkormányzat vett részt a programsorozatban, idén pedig minden korábbi rekordot megdöntve 214-en csatlakoztak. Magyarország nemzetközi összevetésben rendszeresen az élmezőnybe tartozik, a közreműködő településeknek köszönhetően évek óta a legjobb háromban végez. 51 ország közül a harmadik legtöbb regisztrált önkormányzattal hazánk büszkélkedhetett 2016-ban is”

Fotó: Pongrátz Anita (NFM), Klimaj Attila, Krivik Viktor

Vélemény, hozzászólás?

Pályaválasztási workshop a sikeres beiskolázásért a GFF Gyakorlóban…

Molnár Gergő

Emberfeletti: Molnár Gergő 56 kilométert úszott 24 óra alatt