in , , ,

Futsal: A Gyakorló ás a Fő téri jutott tovább a megyei elődöntőbe

A Városi Diáksport Bizottság szervezésében bonyolították le a körzeti futsal tornát. Az Alkotmány utcai Sportcsarnokban izgalmas körülmények között dőlt el az öt csapat körmérkőzése. A tornagyőzelem a Gyakorló és Fő téri összecsapásán dőlt el, amely 2 X 12 perc után 5–5 re végződött, büntetőrúgásokkal 4–3-ra a Gyakorló nyert.

Ez a két csapat képviselheti a szarvasi körzetet a megyei elődöntőn. A Gyakorló január 10-én az Alkotmány utcai Sportcsarnokban játszik, ellenfele a békéscsabai és a szeghalmi torna győztese, tovább a gyulai körzet második helyezettje lesz. A Fő téri iskola együttese január 12-én Orosházára látogat, ahol az orosházi, mezőhegyesi és gyomaendrődi körzet legjobbjaival csatázik a január 18-i megyei döntőbe jutásért, melyre az első két helyezett szerez jogot minden helyszínen. A finálét Gyulán a Göndöcs Benedek Szakközépiskola csarnokában tartják meg.

A torna végeredménye: 1. Gyakorló 11 pont (24–7), 2. Fő téri 10 (19–10), 3. Benka 6 (11–14), 4. Szlovák 3 (8–16), 5. Csabacsűd 0 (7–22).

A középiskolások már előrébb tartanak. December 5-én az Alkotmány utcai csarnokban csatáztak a megyei finálét érő egyetlen helyért. Az elődöntőből a gyulai Göndöcs Benedek iskola együttese jutott, amely minden ellenfelénél jobbnak bizonyult.

Végeredmény: 1. Gyula, Göndöcs 9 pont, 2. Szarvas, Székely 6, 3. Békéscsaba, Kós 3, 4. Szarvas, Vajda 0.

Ny. M.

Vélemény, hozzászólás?

Melis Betta (k) és Makan Zsuzsi (j) csapattársukkal, Prozlik Annával (b)

Két szarvasi táncos is a világbajnokság döntőjéig jutott

Közel hétszáz diák gondolkodott környezettudatosan