in , ,

Haza került a Toldi Kupa

Hudák Martin
Hudák Martin

A Toldi Söröző csapata nyerte meg a Toldi Kupáért kiírt december 30-i teremlabdarúgó-tornát, melyet 8 helyi és környékbeli együttes részvételével bonyolítottak le az Alkotmány utcai sportcsarnokban. A nagypályán élvonalbeli tapasztalatokkal rendelkező, Hudák Martinnal megerősített házigazda gárda a szarvasi labdarúgókból álló Füzeskert alakulatát múlta felül 5–3 arányban.

A mezőny két csoportba sorolva vívott körmérkőzést, majd az így kialakult sorrend alapján vívták a csapatok a helyosztókat. Az A-jelű kvartettben a Füzeskert rögösebb kezdés után talált magára, a B-csoportban viszont kimagaslott a Toldi Söröző, amely meg sem állt a tornagyőzelemig. A harmadik helyet büntetők döntötték el, amit a tiszaföldváriak végeztek el pontosabban a békésszentandrásiak kárára.

Eredmények. A-csoport: Leicester–Füzeskert 0–0, Hunyadi–Nestea FC 4–0, Füzeskert–Hunyadi 3–2, Leicester–Nestea FC 6–2, Leicester–Hunyadi 1–2, Nestea FC–Füzeskert 2–3. Végeredmény: 1. Füzeskert 7 pont, 2. Hunyadi 6, 3. Leicester 3, 4. Nestea FC 0.

B-csoport: Vese–Toldi Söröző 1–7, Csak a bőr–Tiszaföldvár 0–6, Vese–Csak a bőr 3–0, Toldi Söröző–Tiszaföldvár 2–1, Csak a bőr–Toldi Söröző 1–7, Tiszaföldvár–Vese 4–0. Végeredmény: 1. Toldi Söröző 9, 2. Tiszaföldvár 6, 3. Vese 3, 4. Csak a bőr 0.

Helyosztók. 7. helyért: Nestea–Csak a bőr 4–0. 5. helyért: Leicester–Vese 1–2. 3. helyért: Hunyadi–Tiszaföldvár 1–1. Döntő: Toldi Söröző–Füzeskert 5–3.

Végeredmény: 1. Toldi Söröző, 2. Füzeskert, 3. Tiszaföldvár, 4. Hunyadi, 5. Vese, 6. Leicester, 7. Nestea FC, 8. Csak a bőr.

Gólkirály: Hudák Martin (Toldi Söröző) 7 találattal.

A győztes csapat névsora: Krajcsi Bence, Valencsik Dávid, Styecz Milán, Hudák Martin, Tímár Nándor, Furár Róbert, Szikora Milán, Nyemcsok Mihály, Precskó Zoltán.

Vélemény, hozzászólás?

Ittas járművezetés gyanúja miatt intézkedtek a rendőrök Szarvason

Lázár Zsolt, dr. Czinkóczky Mihály és Galó Tamás

Ezt a telet is segít túlélni az Ótemplomi Evangélikus Egyházközség