Connect with us

Oktatás

Állt a farsangi bál a Trefortban

2017. február 25-én egy szép, napsütéses napon tartotta iskolánk a farsangi ünnepségét. Kora délután megtelt a nagyközség művelődési háza gyerekekkel, szülőkkel, nagyszülőkkel és meghívott vendégekkel.

A nyolcadik osztályosok gyönyörű nyitótánca után a hercegi pár megnyitotta a farsangi ünnepséget.  Sutyinszky Zoltán, az iskola igazgatója köszöntötte a megjelenteket és megkért mindenkit, hogy a farsangi mulatsággal végleg űzzék el a telet.

A jelmezbe bújt tanulók megtöltötték a művelődési ház színpadát. Bemutatkozásuk után az osztályok bemutatták műsoraikat, amire hetek óta lázasan készültek. Volt egyéni jelmezesekből összeállt zenevonat és táncosok szívekkel és lufikkal. Láthattunk részletet a Macskák című musicalből. Később sötétben világító struccok lepték el a színpadot. Láthattunk orosz néptáncosokat, menetelő katonákat is. Az iskola pom-pom csapata is megmutatta tudását. A sort a 8. osztályos fiúk szinkronúszás bemutatója és a szülői munkaközösség kalózos műsora zárta.

Az eredményhirdetésen a zsűri elnöke Iványi Gergelyné méltatta a farsangi jelmezeket, majd kiosztotta a díjakat. A színpadról senki sem távozott üres kézzel.

A délután következő részében a zsákbamacskák kiosztása és a tombolasorsolás következett.

A programot a szülői munkaközösség által szervezett diszkó zárta, mely nagyon jó hangulatban gyorsan telt el.

A délután folyamán senki sem maradt éhen. A szülői munkaközösség szendvicsekkel és üdítővel, az iskola tanárai süteményes büfével vártak mindenkit.

Sutyinszky Zoltán

Népszerű

Tanévnyitó a csabacsűdi Trefortban

Oktatás

„LURKÓMOZGATÓ” a Gyakorlóban

Oktatás

Napközi Erzsébet-tábor a Trefortban

Oktatás

Népzenei tehetségeinkért

Oktatás

A rovatot támogatja:

Hirdetés

Archívum

2017. február
h k s c p s v
« jan   Már »
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728  

Kategóriák

Friss

Connect