Connect with us

Sport

Zumba Maraton – Orosháza

2010-ben a Fit Life Team-et azért hoztuk létre, hogy a városban és a vonzáskörzetében élő felnőtt lakosságnak, majd néhány éve már a gyermekeknek is rendszeres mozgáslehetőséget kínáljon kortól, nemtől, edzettségi szinttől függetlenül.  Szakképzett edzőkkel, jókedvű csapattal, folyamatosan bővülő különféle óratípusokkal várjuk vendégeinket a SzirénMozgásStúdióban.

Célunk az egészség megőrzése, a rendszeres mozgás szokássá válása, a mozgáskultúra fejlődése és az egészséges táplálkozás megalapozása.

Nagy figyelmet fordítunk a kicsinyekre, mert azt valljuk, ha gyerekkorban rá tudjuk szoktatni a gyereket, akkor felnőttként is esély van arra, hogy mozogjon, és így tudjon teljes egészséges életet élni.

Zumba® instruktorunk, Piros Reni óráinak hírneve Orosházára is eljutott, és nagy – nagy örömünkre meghívást kapott vendég oktatóként egy 3 órás ZUMBA Maratonra!  J Felnőtt zumbásaink hatalmas lelkesedéssel készültek az eseményre. Kíváncsian várták az eddig még ismeretlen kihívást. J

Vasárnap délután több autóval indultunk, szarvasiak, csabacsűdiek és békésszentandrásiak egyaránt.

A szervezők az esemény helyszínéül egy általános iskola tornatermét választották, ahol már vártak bennünket, rózsaszín pólósokat, a kék pólósok. J Az orosházi hölgyeken kívül, Szentesről és Gádorosról is érkeztek táncosok.

Nézzük előbb, hova is mentünk, mi is az a Zumba®?

A Zumba® fitness felhőtlen szórakozás, latin dallamok, aktív mozgás és sok-sok mosolygós, boldog arc. Amellett, hogy szórakozunk, fejlesztjük az állóképességünket és formáljuk az alakunkat. A zumba vérpezsdítő, önbizalom növelő és tökéletes feszültség levezető 😉

Délután 15 órakor végre elkezdődött a tánc!  Reni és Netti saját koreográfiáikkal fél órás váltásokban vezették a programot. A különféle stílusok váltakozásával a 180 perc színes, változatos, jókedvű bulivá alakult, észre sem vettük és már a végére értünk.

Mindenki nagyon boldog volt és elégedett önmagával! J

Már a közös fényképnél megbeszéltük, hogy Szarvason hamarosan jön a folytatás!

A visszavágón minél több helyi résztvevőre számítunk, mert a ZUMBA JÓÓÓ! 😉

A FitLifeTeam Facebook oldalán mindig friss információval szolgálunk, kövessenek minket!

Hangya Anikó

Népszerű

A szakorvosi rendelők bejárata (Fotó: Babák Zoltán) A szakorvosi rendelők bejárata (Fotó: Babák Zoltán)

Tájékoztató a szakrendelésekről – 2020. május 15.

Egészségügy

Csányi Sándor és Dankó Béla az MLSZ Szarvason március 12-én tartott ülésén (Fotó: Babák Zoltán) Csányi Sándor és Dankó Béla az MLSZ Szarvason március 12-én tartott ülésén (Fotó: Babák Zoltán)

Dankó Béla újabb öt évre az MLSZ elnökségének tagja

Sport

Kós Benedek, Nyerges Áron, Nyerges Attila és Opavszky Márk (Fotó: Hegedűs Éva) Kós Benedek, Nyerges Áron, Nyerges Attila és Opavszky Márk (Fotó: Hegedűs Éva)

Nincs megállás a kajakosoknál a koronavírus ellenére sem

Sport

Fotó: Babák Zoltán Fotó: Babák Zoltán

Naplemente Szarvas és Szentandrás határán

Virtuális turista

A rovatot támogatja:

Archívum

Kategóriák

Friss

Hirdetés

Connect