in , , ,

Hatvan gyerek érkezett a kézilabdázók nyári táborába

Július 31. és augusztus 4. között immár negyedik alkalommal népesítették be az Ifjúsági Tábort a Szarvasi NKK utánpótláskorú kézilabdázói. Minden korosztály képviseltette magát 7-től 18 éves korig. Képzettségi szint szerint, csoportokba sorolva, napi két edzésen és sokszínű szabadidős programokon vehettek részt a gyerekek.

Több településről érkeztek a sportolni, kézilabdázni szeretők a bentlakásos táborba, ahol hét edző foglalkozott velük. Jöttek Szarvasról, Kondorosról, Csabacsűdről, Nagyszénásról, Kisszénásról és Dunakesziről is érdeklődő gyerekek. Ezzel a táborral vette kezdetét egy új együttműködés a nagyszénási Czabán Samu Általános Iskolával, az ott dolgozó két edző kollégával, Szelezsán Jánossal és Farkas Ritával.

A nagy hőség ellenére nagyon szorgalmasan és sokat dolgoztak a gyerekek, mind a 60 résztvevő dicséretet érdemel. Két edzés erejéig ellátogatott a táborlakókhoz Zsiga Gyula mesteredző is, a Magyar Kézilabda Szövetség utánpótlás szakmai igazgatója, aki alaposan megdolgoztatta a gyermekeket. A fiatalok természetesen lelkesen figyelték az instrukciókat, és igyekeztek tudásuk legjavát nyújtva végezni a feladatokat. A szakmai képzés mellett a szabadidő helyes eltöltésére is figyeltek a tábor vezetői. Volt sok fürdés, kenuzás, lovaglás, számháború, disco, edzők- játékosok közötti baráti mérkőzés, mellyel lezárult a program.

Kasik Gabriella

Folder Gallery Error: Unable to find the directory tartalom/170826kezi.

Vadász Gábor

Vadász Gábor szerencsét próbál

Dankó Béla és Bábiné Szottfried Gabriella

Komoly bérfeszültségekkel küzdenek a védőnők