in , ,

Virág nyolcat, Lós négyet vágott az Atleticonak

Egyoldalú játék mellett, 12 lőtt és nulla kapott góllal verte a Hunyadi az Atletico Békéscsaba együttesét. Az igazsághoz hozzá tartozik, hogy a vendégek éppen csak ki tudtak állni, edzőjükön kívül kispadjukon senki sem ült.

– A mai mérkőzésen nem a 12-0-ás végeredményt hangsúlyoznám. Inkább azt néztem, hogy a játékban hogy fejlődtünk. Voltak biztató jelek, ami biztató lehet a jövőre nézve. Kedden 90 perc alatt nem tudtunk kapura lőni. Itt most többet nyújtott a társaság – nyilatkozta a mérkőzés után Varga László.

A fejlődést a letámadásban látja a szentandrásiak trénere.

Sok labdát szereztünk, ezzel az ellenfelet megzavartuk. Nem nagyon tudtak kijönni a félpályáig – mondott el mindent a mérkőzésről két mondatban.

Békésszentandrási HMSE – Atletico Békéscsaba 12–0 (4–0)

Gólok: Lós (16’, 44’, 51’, 65’), Virág (21’, 22’, 61’, 68’, 77’, 80’, 84’, 89’)

Jók: Virág a mezőny legjobbja, Lós, Sajben, meg a többi csapattag.

Hunyadi: Légrádi Attila – Olasz István, Sajben Gábor, Kozák Balázs, Borgulya János – Tasi Norbert (19’ Szabó Máté), Pásztor Dávid (58’ Filyó Tamás), Lós István (86’ Uhljár Szabolcs), Bódai Nándor (72’ Nagy István), Virág Imre, Gulyás Ádám (72’ Lovas Attila)

Három forduló után 26 lőtt és 1 kapott góllal vezeti a tabellát a Hunyadi. Őt az Okányi KSK követi (18-03). Két fordulót játszott le a Békési FC, aki így a negyedik (12-2).

Díjazták a vízért, a halért és az emberért tevékenykedőket

Arany 5000 méteren: Győzni ment a kajak-kenu vb-re Bodonyi Dóra